Μονακό

Πάει για το “μπαμ” με Ικάρντι η Μονακό!

Τα τυπικά φαίνεται πως έχουν απομείνει, ώστε ο Μάουρο Ικάρντι να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τη Μονακό, αφήνοντας την Ίντερ.

Κοντά σε μία σπουδαία μεταγραφή φαίνεται πως είναι η Μονακό. Εκείνη του Μάουρο Ικάρντι. Όπως αναφέρουν τόσο τα ιταλικά όσο και τα γαλλικά ΜΜΕ οι δύο πλευρές βρίσκονται σε πολύ καλό επίπεδο συζητήσεων. Μάλιστα, οι Μονεγάσκοι για χάρη του είναι διατεθειμένοι να βάλουν πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Συγκεκριμένα θα δώσουν 60 εκατομμύρια ευρώ στην Ίντερ. Παράλληλα, ο έμπειρος φορ θα έχει λαμβάνειν από εκείνους 12 “χαρτιά” τον χρόνο. Μία πρόταση που δεν είχε κάνει σε εκείνον κανένας σύλλογος απ’ όλους αυτούς που είχαν δείξει ενδιαφέρον για την αγορά του το περασμένο χρονικό διάστημα.

Έτσι, δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες ημέρες να υπάρχουν και οι απαραίτητες ανακοινώσεις. Μία κίνηση που αν γίνει πραγματικότητα, τότε ανεβάζει επίπεδο τη γαλλική ομάδα.

H καλύτερη λύση για Ικάρντι και Ίντερ!

Δεν ήταν άγνωστο. Όλοι το ήξεραν. Εδώ και καιρό μάλιστα. Οι σχέσεις του Μάουρο Ικάρντι με την Ίντερ ήταν πολύ κακές. Το ίδιο και με τους φίλους του συλλόγου. Το ίδιο και με τον νέο προπονητή των “νερατζούρι”, Αντόνιο Κόντε. Από το να μην παίζει και να… κοιτάει εκείνος δείχνει πρόθυμος να υπογράψει στη Μονακό.

Από την πλευρά της η ιταλική ομάδα θα βγει κερδισμένη. Τουλάχιστον στο οικονομικό κομμάτι. Εκτός από τα 60 εκατομμύρια ευρώ που θα βάλει στα ταμεία της από την πιθανή πώληση του Αργεντινού φορ θα απαλλαγεί και από το “βαρύ” συμβόλαιό του. Αλλά και από έναν ποδοσφαιριστή που ναι μεν ήταν ηγέτης για εκείνη και κάτι παραπάνω από σημαντικός. Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια η συμπεριφορά του είχε δημιουργήσει διάφορα θέματα στα αποδυτήρια της Ίντερ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ