Μπαρτσελόνα

Έξω και ο Ντεμπελέ!

Η κακοδαιμονία για την Μπαρτσελόνα συνεχίζεται , με τον Ντεμπελέ να είναι το νέο "θύμα". Στις Πέντε εβδομάδες υπολογίζεται ο χρόνος αποθεραπείας του.

Νέο πρόβλημα προέκυψε στην Μπαρτσελόνα, αυτή την φορά με τον Ντεμπελέ. Ο Γάλλος, στις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν ότι έχει πρόβλημα στον μηρό του αριστερού ποδιού, με το ιατρικό επιτελείο να εκτιμά ότι ο χρόνος αποθεραπείας του θα είναι στις πέντε εβδομάδες. Μετά τους Σουάρες και Μέσσι που είναι εκτός, ένας νέος πονοκέφαλος προέκυψε για τον Βαλβέρδε. Ο προπονητής των “Μπλαουγκράνα” βλέπει τις επιλογές του να μειώνονται επικίνδυνα, ενώ παράλληλα οι αγωνιστικές υποχρεώσεις αρχίζουν να πληθαίνουν.

Δύο μέρες μετά την ήττα από την Μπιλμπάο τα προβλήματα πυκνώνουν. Ο Σουάρες χτύπησε κατά την διάρκεια του παιχνιδιού και είναι έξω επ’ αόριστον. Ο Μέσι είναι αμφίβολος για τα επόμενα ματς κι ο Ντεμπελέ είναι σίγουρο ότι θα απουσιάσει για μεγάλο διάστημα. Άσχημη συγκυρία για τον Βαλβέρδε και την Μπαρτσελόνα, την στιγμή μάλιστα που ο Κουτίνιο είναι ήδη κάτοικος Γερμανίας

Ντεμπελέ out Ραφίνια in

H κατάσταση αυτή την στιγμή με τους τραυματισμούς θα φέρει αλλαγές στο rotation της ομάδας. Τα κουκιά δεν βγαίνουν και ο Βαλβέρδε θα πρέπει να κοιτάξει στην άκρη του πάγκου του για να βρει λύσεις. Ο Ραφίνια θα είναι σίγουρα ένας παίκτης που θα πάρει ευκαιρίες. Ήδη από το προηγούμενο ματς πήρε την θέση του Σουάρες όταν αυτός τραυματίστηκε, δείχνοντας μάλιστα αρκετά κινητικός. Πέρα από τον Ραφίνια, πιθανό να δούμε και κάποια σχήματα με περισσότερους χαφ που έτσι κι αλλιώς η Μπάρτσα διαθέτει πολλές επιλογές στην συγκεκριμένη θέση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ