Μπάγερν Μονάχου

Ο Ρόμπεν εξήγησε το προπονητικό του πλάνο…

Ο Ρόμπεν απάντησε για το προπονητικό του μέλλον, δίνοντας μια ξεκαρδιστική ατάκα!

Ο Άριεν Ρόμπεν, σε συνέντευξη που παραχώρησε, αναφέρθηκε στα μελλοντικά του σχέδια. Ως γνωστόν ο Ολλανδός ανακοίνωσε πρόσφατα ότι αποσύρεται από την ενεργό δράση. Όπως φάνηκε ήταν μια δύσκολη απόφαση για αυτόν. Ενώ αρχικά αποχώρησε από τη Μπάγερν χωρίς να έχει ανακοινώσει ότι σταματάει το ποδόσφαιρο, λίγες μέρες αργότερα, έγραψε ξαφνικά τον επίλογο της καριέρας του. Η απόφαση του Ρόμπεν, αιφνιδίασε τους πάντες, αφού αρχικώς θεωρούσαμε δεδομένο ότι θα συνεχίσει, ενώ παράλληλα πολλές ομάδες είχαν εκφράσει ενδιαφέρον για την περίπτωση του . Ο Ολλανδός τελικά δεν βρήκε αυτό που έψαχνε και αποφάσισε να σταματήσει.

Ο Ρόμπεν όμως, μας επιφύλασσε ακόμα μια έκπληξη. Στην τελευταία του συνέντευξη λοιπόν, αποκάλυψε ότι θα ασχοληθεί με την προπονητική. Τη νέα σεζόν σκοπεύει να προπονήσει την ομάδα του μικρότερού του γιου. Εκεί όπως ανέφερε αστειευόμενος ο Ολλανδός,το πρώτο πράγμα που θα προσπαθήσει να μάθει στα νέα παιδιά θα είναι, “μα φυσικά να κόβουν από δεξιά προς τα μέσα και να σουτάρουν με το αριστερό”. Ο αυτοσαρκαστικός Ρόμπεν, αναφέρθηκε στην αγαπημένη του κίνηση, που τον καθιέρωσε στην συνείδηση του κόσμου και φυσικά είναι και η κληρονομιά του στο ποδόσφαιρο. Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι ο Ρόμπεν, επηρέασε πολλά εξτρεμ με τον τρόπο που έπαιζε, ενώ παράλληλα και οι προπονητές άρχισαν να εφαρμόζουν το ανάποδο πόδι ΚΑΙ λόγω της κίνησης του.

Γκουαρντιόλα ο κορυφαίος όλων

Ο Ρόμπεν, ερωτηθείς για το ποιος ήταν ο καλύτερος προπονητής που είχε ποτέ, δεν μάσησε τα λόγια του.” Η ικανότητα του να με κάνει καλύτερο, ενώ ήμουν ήδη 30 χρονών όταν ήρθε στην Μπάγερν,  τον κάνει για μένα τον κορυφαίο. Έχω κάνει πολλά καλά πράγματα, με πολλούς προπονητές, αλλά με τον Πεπ το απόλαυσα περισσότερο”. Τα στοιχήματα πάντως, θα δίναν Φαν Χααλ ως πρώτο φαβορί σε αυτή την ερώτηση. Παρόλα αυτά ο Ρόμπεν έκανε την έκπληξη και πάλι. Τι κι αν κάποιοι λέγαν ότι δεν ταίριαζαν. Τι κι αν τον άλλαζε θέσεις μέσα στο γήπεδο. Ο Ολλανδός διάλεξε με ειλικρίνεια τον καλύτερο. Μένει να δούμε αν θα μπορέσει να του μοιάσει…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ