Μπαρτσελόνα

«Δεν πάει πουθενά ο Ντεμπελέ»

Εκ διαμέτρου αντίθετος με τα σενάρια που θέλουν τον Ουσμάν Ντεμπελέ να αποχωρεί από την Βαρκελώνη τάχθηκε ο μάνατζερ του Γάλλου επιθετικού, Μουσά Σισσοκό.

Τραυματισμοί, πειθαρχικά παραπτώματα, χαμηλή απόδοση. Η περίπτωση του Ουσμάνε Ντεμπελέ έχει προκαλέσει δυσφορία στην Βαρκελώνη. Ο Γάλλος επιθετικός αποκτήθηκε με σκοπό να απογειώσει τους Καταλανούς στον επιθετικό τομέα, όμως δύο χρόνια μετά την υπογραφή του οι «Μπλαουγκράνα» τον… περιμένουν!

Ο 22χρονος δεν έχει προσφέρει να αναμενόμενα στο Καμπ Νου, αποτέλεσμα οι σκέψεις για διαζύγιο όλο και να πληθαίνουν. Τελευταίο χρονικά σενάριο η ενσωμάτωση του νεαρού στα έμψυχα ανταλλάγματα για την επιστροφή του Νειμάρ. Η Μπαρτσελόνα επιθυμεί διακαώς την απόκτηση του Βραζιλιάνου επιθετικού της Παρί δελεάζοντας τους Γάλλους με αρκετά από τα όπλα της.

«Ο Ντεμπελέ θα παραμείνει στην Μπαρτσελόνα»

Ένα – μίνι – τέλος σε αυτές τις φήμες για τον πελάτη του επιθυμεί να βάλει ο Μουσά Σισσοκό. Ο μάνατζερ του 22χρονου επιμένει πως ο Ντεμπελέ δεν θα αποχωρήσει άμεσα από την Μπαρτσελόνα. Αντιθέτως οι βλέψεις του παίκτη είναι να καθιερωθεί στους «Μπλαουγκράνα» τα επόμενα χρόνια.

«Παρά το ενδιαφέρον μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων, ο Ντεμπέλε θέλει και θα παραμείνει στην Μπαρτσελόνα. Δεν σκοπεύει να αποχωρήσει από την ομάδα αυτή τη χρονική στιγμή. Κανέναν σενάριο δεν θα αλλάξει την θέση του, την οποία υποστηρίζει εξαρχής. Ο Ουσμάνε αισθάνεται πολύ καλά εδώ και είναι αποφασισμένος να παραμείνει για πολλά χρόνια» τόνισε ο μάνατζερ του Γάλλου επιθετικού.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ