Ρεάλ Μαδρίτης

“Η Μπαρτσελόνα δεν έχει αρκετά χρήματα για τον Νεϊμάρ” (vid)

Καμία παραπάνω κίνηση δεν μπορεί να κάνει η Μπαρτσελόνα, ώστε να αποκτήσει τον Νεϊμάρ μιας και τα οικονομικά της δεδομένα είναι... περιορισμένα, σύμφωνα με τα ΜΜΕ.

Η Μπαρτσελόνα εδώ και καιρό “κυνηγάει” την περίπτωση του Νεϊμάρ. Η επιστροφή του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή στο “Καμπ Νου” θα ήταν μία κίνηση που θα ικανοποιούσε κάθε πλευρά. Τον ίδιο τον παίκτη, τους οπαδούς του συλλόγου, αλλά και τον ίδιο τον σύλλογο.

Παρόλα αυτά ένα τέτοιο σενάριο δείχνει ανέφικτο. Τουλάχιστον για την ώρα. Μιας και οι “μπλαουγκράνα” πρέπει να βάλουν πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη για χάρη του. Αλλιώς οι Γάλλοι δεν πρόκειται πολύ να “ανάψουν” το πράσινο φως για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του. Ωστόσο, δεν πρέπει να ξεχνάμε και κάτι άλλο.

Οι Καταλανοί “έσπασαν” τα ταμεία τους για τον Αντουάν Γκριεζμάν. Οπότε, σύμφωνα την ισπανική εκπομπή “Jugones” το comeback του Λατίνου φορ θα πρέπει να περιμένει. Και μάλιστα αρκετά.

Από κοντά για Νεϊμάρ και η Ρεάλ!

Όσο η Μπαρτσελόνα… κοιτάει τον Νεϊμάρ η Ρεάλ Μαδρίτης ψάχνει τρόπους για τον κάνει δικό της. Οι άνθρωποι του ισπανικού συλλόγου έχουν βρεθεί αρκετές φορές τόσο με τον εκπρόσωπο του ίδιου του ποδοσφαιριστή όσο και με τους Παριζιάνους, ώστε να βρεθεί η “χρυσή τομή”.

Κάτι που αν συμβεί, τότε η “Βασίλισσα” θα είναι κοντά σε ακόμη ένα μεταγραφικό “μπαμ”. Κάτι που για την ώρα δείχνει μάλλον δύσκολο να συμβεί. Αν και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής έχει δηλώσει αρκετές φορές πως δεν έχει πρόβλημα να φορέσει τη φανέλα των “μερένχες” αν και εφόσον ικανοποιηθούν οι επιθυμίες του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ