Γιουβέντους

Κριστιάνο στον γιο του: “Μικρέ δες που μεγάλωσα”

Ένα... ιδιαίτερο μάθημα έδωσε ο Κριστιάνο Ρονάλντο στον γιο του. Μιας και ο αστέρας της Γιουβέντους του έδειξε με πράξεις πόσο δύσκολα είχε περάσει πριν φτάσει εδώ που είναι.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι από τους πιο επιτυχημένους ποδοσφαιριστές όλων των εποχών. Είτε μερικοί το θέλουν, είτε όχι. Ο Πορτογάλος επιθετικός έχει καταφέρει πράγματα στην καριέρα του που άλλοι ούτε τα φαντάζονται. Κι όμως. Δεν έχει σταματήσει μέρα που να μην δουλεύει γι’ αυτά.

Δεν έχει σταματήσει στιγμή να μην πιστεύει στον εαυτό του. Το φορτίο βαρύ. Πρέπει κάθε μέρα να γίνεται καλύτερος. Πρέπει κάθε μέρα να ξεπερνάει τον εαυτό του. Μόνο έτσι θα παραμείνει πολύ ψηλά. Αυτό είναι κάτι που το διαθέτουν ελάχιστοι άνθρωποι πια. Πόσο μάλλον τα νέα παιδιά που δεν έχουν κοπιάσει για να τα καταφέρουν.

Γι΄αυτό το λόγο και ο σούπερ σταρ της Γιουβέντους έδωσε ένα… μάθημα στον γιο του, με τον οποίο πήγε στην παλιά του γειτονιά.

Αυστηρός “δάσκαλος” ο Κριστιάνο!

“Πάω πολλές φορές στην Πορτογαλία και συγκεκριμένα στη Λισαβόνα. Αρκετές φορές έρχεται μαζί μου και ο γιος μου. Μου αρέσει να του δείχνω που μεγάλωσα. Πριν λίγο καιρό ήμουν εγώ, ο γιος μου και ο Παξιάο. Ο παλιός μου συγκάτοικος. Πήγαμε εκεί που μέναμε. Ο γιος μου γύρισε και με ρώτησε: “Μπαμπά, αλήθεια ζούσες εδώ πέρα κάποτε;”. Δεν μπορούσε να το πιστέψει. Η νέα γενιά πιστεύει ότι όλα αυτά που έχουμε τώρα ήρθαν εύκολα. Τα ακριβά αμάξια, τα ακριβά εστιατόρια, τα πολλά χρήματα και το καλό επίπεδο ζωής.

Νομίζουν πως όλα αυτά έπεσαν από τον ουρανό. Αυτό να προσπαθώ κάθε μέρα να περάσω στον μικρό. Να μάθει να αγωνίζεται. Όπως και σε άλλα παιδιά όταν επισκέπτομαι διάφορα σχολεία. Το ταλέντο καμία φορά δεν φτάνει. Πρέπει να έχεις πίστη και να δουλεύεις πραγματικά σκληρά, ώστε να έχεις κάποια στιγμή όλα όσα θες τόσο πολύ”, τα λόγια του Κριστιάνο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ