Ντόρτμουντ

“Χρυσώνει” τον Σάντσο η Ντορτμουντ!

Η Ντόρτμουντ, αφού αρνήθηκε όλες τις προτάσεις για τον Τζέιντον Σάντσο, του ανανέωσε τον συμβόλαιο και μάλιστα με τρομερά αυξημένες απολαβές και νούμερα που ζαλίζουν!

Ο Τζέιντον Σάντσο είναι και θα είναι για καιρό ακόμη κάτοικος Βεστφαλίας. Ο Άγγλος εξτρέμ επιβραβεύτηκε με νέο συμβόλαιο από την Ντόρτμουντ και μάλιστα με τρομερή αύξηση αποδοχών. Ο Σάντσο πλέον θα αμείβεται με 190.000 λίρες την εβδομάδα, κάτι λιγότερο δηλαδή από 10 εκατομμύρια το χρόνο!

Ο παίκτης της Ντόρμουντ, όχι απλά δικαιώθηκε για την επιλογή του να αφήσει το “Νησί”, αλλά γρήγορα γνώρισε την καταξίωση στη Ντόρτμουντ. Πέρυσι, ήταν ίσως ο κορυφαίος παίχτης των Βεστφαλών και το νέο του συμβόλαιο το αποδεικνύει. O Σάντσο είχε συνολικά 48 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ σημείωσε και 17 γκολ. Ο γεννημένος της δεύτερη χιλιετία, ήρθε από το πουθενά και με τα κατορθώματά του άφησε τις καλύτερες των εντυπώσεων. Πλέον αποτελεί ένα από τα σπουδαιότερα ταλέντα του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Γιουνάιτεντ, Παρί αλλά ο Σάντσο δεν πάει πουθενά

Το καλοκαίρι, το όνομα του Σάντσο είχε ακουστεί για πολλές ομάδες. Γιουνάιτεντ και  Παρί, ήταν έτοιμες να δαπανήσουν τεράστια ποσά για την απόκτηση του. Η Ντόρτμουντ όμως, δεν ήταν διατεθειμένη να τον παραχωρήσει και έτσι αρνήθηκε οποιαδήποτε πρόταση για τον παίκτη. Πέρα από το ότι είναι τρομερά σημαντικό γρανάζι της ομάδας, στην Ντόρτμουντ,  διαβλέπουν ότι στο μέλλον θα μπορούν να βρουν ακόμα καλύτερες προτάσεις. εξάλλου ο Σάντσο είναι μόλις 19 ετών!

Ο Άγγλος βλέπει τις μετοχές του να αυξάνονται ραγδαία στον ποδοσφαιρικό χάρτη και αυτό το εξαργυρώνει με το νέο του συμβόλαιο. Πλέον όντας από τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες της ομάδας, αντιλαμβάνεται κι αυτός το πόσο πολύ πιστεύουν όλοι στις ικανότητες αλλά και στο ταλέντο του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ