ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Επίσημο: Η πρώτη χώρα της Ευρώπης που είπε «ΟΧΙ» στο VAR! (pic)
Μπαρτσελόνα: Φέρνει τον… ξεχασμένο για την μεσαία γραμμή – Μεταγραφή από το Κατάρ!
Ο Ποτσετίνο έβγαλε στην σέντρα τους… ηγέτες – «Σοβαρά, μόνο εγώ φταίω;»
Ράγισε καρδιές ο Φερνάντες: «Πονούσα για έξι μήνες! Ήμουν με ενέσεις και φάρμακα, δεν άντεξα…»
Premier League για τις παραβάσεις της Σίτι: «Ετοιμαστείτε! Θα λυθεί άμεσα…»
Ο Κλοπ διέλυσετο πλάνο της Τσέλσι – Είπε «όχι» και τον κράτησε στο Άνφιλντ!
Μπαρτσελόνα: Ο αρχηγός της αποχωρεί για… μικρομεσαία ομάδα της La Liga!
Τούχελ: «Οι οπαδοί με θέλουν για πάντα στην Μπάγερν, αλλά…»
Από… κλεισμένος στον πάγο – Η Ρεάλ αλλάζει στρατηγική για την ενίσχυση της άμυνας
Μια ανάσα πριν την ανακοίνωση προπονητή η Λίβερπουλ
Η Παρί Σεν Ζερμέν ορέγεται την αποκάλυψη της φετινής Serie A
Κρίσταλ Πάλας: Η Μπράιτον του φετινού καλοκαιριού
Ο Μουσιάλα απάντησε στο δίλημμα Μέσι ή Κριστιάνο – «Ένας είναι ο GOAT»
Σαν το καλό κρασί: Μόντριτς και Κρόος κάνουν και φέτος τη διαφορά στη La Liga (stats)
Μετά τον Τσάβι πάμε για… κωλοτούμπα και με Τούχελ στην Μπάγερν
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ολυμπιακός

Αστέρια ο Ολυμπιακός, αστεράκια η Κράσνονταρ (vid)

Ο Ολυμπιακός, σε ένα ματς που θα το μνημονεύει για πολύ καιρό, διέλυσε την Κρασνονταρ και μετέτρεψε τον επαναληπτικό στην Ρωσία, μία τυπική διαδικασία πριν κουνήσει σεντόνι!

Αστέρια ο Ολυμπιακός, αστεράκια η Κράσνονταρ (vid)

Ο Ολυμπιακός ήταν καταιγιστικός στο δεύτερο ημίχρονο και τσέκαρε από τώρα το εισιτήριο του στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Μια φοβερά πειθαρχημένη ομάδα, με προσανατολισμό στο γήπεδο και δουλειά που αποδίδει όλο και περισσότερο. Οι “Πειραιώτες” έχοντας αμυντική κυριαρχία και όντας ουσιαστικοί στην επίθεση, διέλυσαν με το εκκωφαντικό 4-0 την Κράσνονταρ. Ο επαναληπτικός μετατρέπεται πλέον σε μια τυπική διαδικασία, αφού ο Ολυμπιακός μπορεί να σκέφτεται από τώρα τους αντιπάλους του στο Τσάμπιονς Λιγκ. Οι διακριθέντες πολλοί, με τον Ποντένσε να ήταν ο πιο ορεξάτος παίχτης του Ολυμπιακού, μα φυσικά και τον Ραντέλοβιτς που ήρθε από τον πάγκο και χάρισε την πρόκριση, με 2 τέρματα μέσα σε 4 λεπτά. Ο Ολυμπιακός φαίνεται να είναι πιο ΟΜΑΔΑ από ποτέ και έτοιμος να διανύσει την ¨δικιά” του χρονιά. Όσο για τον Μαρτίνς, δεν νομίζω να υπάρχει κανείς πλέον, που να θεωρεί λάθος την στήριξη που πήρε από την διοίκηση.

Το ματς

Πρώτο σουτ στο ματς από τον Γκιγιέρμε έξω από την περιοχή, με τον Σαφόνοφ να μπλοκάρει με δυσκολία. Με τον ίδιο τρόπο απείλησε πρώτη φορά και η Κράσνονταρ. Ο Βάντερσον σούταρε έξω με την περιοχή, αλλά ο Σα μπλόκαρε την μπάλα με διπλή προσπάθεια. Στο 15′ ο Μπουχαλάκης πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτυών. Γκολ για τον Ολυμπιακό στο 30′. Η μπάλα έφτασα στο Γκερέρο μέσα στην περιοχή κι αυτός με ένα τρομερό φαλτσαριστό σουτ, έστειλε την μπάλα αρχικά στο δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα του Σαφόνοφ. Η Κράσνονταρ έδειχνε να πατά ελαφρώς καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο μέχρι εκείνη την στιγμή, αλλά ο Ολυμπιακός κατάφερε να βρει ένα πολύ σημαντικό γκολ για την εξέλιξη του ζευγαριού. Στο 44′ ο Ποντένσε έκανε εξαιρετική ενέργεια, σουτ όμως με το αριστερό πέρασε λίγο άουτ. Πολύ καλή στιγμή για τον Ολυμπιακό, που βρέθηκε κοντά στο 2-0. Μεγάλη στιγμή για τον Ολυμπιακό στις καθυστερήσεις. Η μπάλα στρώθηκε στον Βαλμπουενά, ο οποίος εξαπέλυσε ένα κεραυνό μέσα από την περιοχή με την μπάλα να κοντράρει και να πηγαίνει κόρνερ. Κάπως έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια, με τον Ολυμπιακό να κρατάει ένα σημαντικό προβάδισμα. Αρκετά ισορροπημένο πρώτο ημίχρονο, με τους “Πειραιώτες” ειδικά μετά το γκολ να ανεβάζουν ρυθμούς και να απειλούν και για δεύτερο τέρμα.

Στην επανάληψη ο Ολυμπιακός είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού και ήταν πιο επιθετικός από την αντίπαλο του. Στο 59′ ο Σεμέδο έκανε λάθος στην πίεση του Μπεργκ και ο Σουηδός πάσαρε στον Σουλεϊμάνοφ μέσα στην περιοχή. Αυτός στην πρώτη του επαφή με την μπάλα, σούταρε πολύ ψηλά από πλεονεκτική θέση και ο κίνδυνος για την εστία του Σα πέρασε. Ο Ολυμπιακός κατάφερε να σβήσει το ματς και παράλληλα να μπορεί να απειλεί περιστασιακά όπως στο 70′ με τον Ποντένσε και στο 71′ με τον Μασούρα. Στο 78′ ο έγινε το  2-0!Πάνω που ο ρυθμός είχε πέσει κατακόρυφα, μια φάση ήταν αρκετή. Ο Βαλμπουενά έκλεψε την μπάλα, έτρεξε το γήπεδο, άνοιξε δεξιά στον νεοεισελθόντα Ραντέλοβιτς κι εκείνος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Ο ίδιος παίχτης έγραψε και το 3-0 για τον Ολυμπιακό στο 85′!  Σουτ έξω από την περιοχή, κακή αντίδραση του Σαφόνοφ και γκολ. Στο 89′ ο Ποντένσε έβαλε το κερασάκι στην τούρτα! Κάθετη του Μπουχαλάκη και τρομερό κρέμασμα του Ποντένσε με ένα μαγικό άγγιγμα. Το ματς τελείωσε με ξέφρενους πανηγυρισμούς από τους γηπεδούχους.

Τα highlights

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Τσιμίκας, Σεμέδο, Μεριά, Ελαμπντελαουί, Γκιγέρμε, Μπουχαλάκης, Βαλμπουενά, Ποντένσε, Γ. Μασούρας, Γκερέρο.

Κράσνονταρ: (Σεργκέι Ματβέεβ): Σαφόνοφ, Ραμίρες, Φιόλουσον, Σπάιτς, Πετρόφ, Καμπόλοφ, Καμπελά, Βιλένα, Ναμλί, Βάντερσον, Μπεργκ

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ