Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ετοιμάζει δυνατό “πακέτο” για Σάντσο τον Ιανουάριο η Γιουνάιτεντ!

Πρόταση που θα αγγίζει ή θα ξεπερνάει τα 100 εκατομμύρια ευρώ θα κάνει στην Μπορούσια Ντόρτμουντ για χάρη του Τζέιντον Σάντσο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Τζέιντον Σάντσο βρίσκεται εδώ και μήνες στο μεταγραφικό στόχαστρο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Από τον περασμένο Ιανουάριο ξεκίνησε να “παίζει” το όνομά του για τους “κόκκινους διαβόλους”. Ωστόσο, οι φίλοι της αγγλικής ομάδας φαίνεται πως θα πρέπει να κάνουν υπομονή.

Πολλή υπομονή. Όχι μόνο για να τον δουν με τα χρώματα του αγαπημένου τους συλλόγου. Αλλά για να γίνει… πρόταση στην Μπορούσια Ντόρτμουντ, ώστε να αποκτηθεί ο νεαρός μεσοεπιθετικός. Οι Γερμανοί μέσω επίσημης θέσης τους ξέκοψαν το ενδιαφέρον για τον αστέρα τους σε όλους τους ενδιαφερόμενους.

Παρόλα αυτά κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να σταματήσει τη Γιουνάιτεντ. Γι’ αυτό το λόγο σύμφωνα με τη “Sun” οι Άγγλοι σκέφτονται να κυνηγήσουν τον νεαρό ποδοσφαιριστή τον επόμενο Ιανουάριο.

Τόσα δίνει για χάρη του Σάντσο η Γιουνάιτεντ!

Στην Μπορούσια Ντόρτμουντ όλα αυτά τα χρόνια έχουν μάθει να ζουν με ταλέντα που βγάζουν. Με τους νέους πρωταγωνιστές που παράγουν. Αλλά έχουν μάθει και κάτι άλλο. Να τους πουλάνε πανάκριβα. Τα παραδείγματα αρκετά. Σύμφωνα λοιπόν με το δημοσίευμα της “Sun” η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα βάλει πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη για τον Σάτσο.

Οι “κόκκινοι διάβολοι” θα προσπαθήσουν να τον κάνουν δικό τους, δίνοντας 100 εκατομμύρια ευρώ στους Βεστφαλούς. Κάτι που για να δούμε αν θα γίνει πραγματικότητα ή όχι θα πρέπει να περιμένουμε μερικούς μήνες. Μέχρι τότε όμως οι φήμες για το μέλλον του Άγγλου ποδοσφαιριστή θα δίνουν και θα παίρνουν.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ