Παρί Σεν Ζερμέν

Η “Marca” ανέλυσε τους τραυματισμούς των Νεϊμάρ και Ντεμπελέ (pic)

Ο ΝεΙμάρ και ο Ντεμπελέ έχουν μεγάλη ευπάθεια στους τραυματισμούς και η "Marca" με ένα αναλυτικό γράφημα, παρουσίασε τις μέρες αλλά και τα παιχνίδια που αμφότεροι έμειναν μακριά από τα γήπεδα.

Αφιέρωμα της “Marca“, αναλύει τα προβλήματα τραυματισμών που ταλανίζουν τους Νεϊμάρ και Ντεμπελέ, τα δύο τελευταία χρόνια. Οι δύο σταρ των Παρί και Μπαρτσελόνα αντιμετωπίζουν συχνά τραυματισμούς και χάνουν πολλά παιχνίδια κάθε σεζόν. Η αλήθεια είναι ότι αμφότεροι δέχονται συνεχώς σκληρά μαρκαρίσματα από τους αντιπάλους τους. Παράλληλα η σωματοδομή τους δεν είναι ιδιαίτερα ανθεκτική, καθώς μιλάμε για δύο σχετικά αδύναμα κορμιά. Πέρα όμως από τους τραυματισμούς που σχετίζονται με σκληρά μαρκαρίσματα, Νεϊμάρ και Ντεμπελέ συχνά αντιμετωπίζουν και μυϊκά προβλήματα.

Το γράφημα της Marca:

Το γράφημα της “Marca” περιγράφει αναλυτικά τις μέρες αλλά και τα παιχνίδια που έχασαν τις σεζόν 2018 και 2019. Από την μία ο Νεϊμάρ το 2017-2018 ήταν εκτός για 115 ημέρες, χάνοντας 21 ματς. Το 2018-2019 τα πράγματα ήταν χειρότερα για τον Νεϊμάρ, που έμεινε έξω 173 μέρες και έχασε 25 παιχνίδια. Συνολικά μιλάμε για 288 μέρες και 46 ματς, δηλαδή σχεδόν μια ολόκληρη αγωνιστική περίοδο που ο Βραζιλιάνος βρισκόταν σε αγωνιστική απραξία.

Ο Ντεμπελέ από την άλλη το 2017-2018 έμεινε εκτός 132 ολόκληρες μέρες και έχασε 27 παιχνίδια. Την επόμενη χρονιά 2018-2019, τα πράγματα γίνανε λίγο καλύτερα για αυτόν και την Μπαρτσελόνα, αφού ο Γάλλος ήταν εκτός για 86 μέρες και 13 ματς αντίστοιχα. Συνολικά το νούμερο και για τον Ντεμπελέ είναι πολύ μεγάλο, με 218 ημέρες και 40 ματς μακριά από την δράση.

Το παράδοξο είναι ότι για κανέναν από τους δύο οι τραυματισμοί δεν έχουν αντίκτυπο. Μπορεί να υπάρχει προβληματισμός για την ευπάθεια που δείχνει το σώμα τους, παρόλα αυτά  και δύο είναι από τα πιο “χοτ” μεταγραφικά ονόματα. Ειδικά ο Νεϊμάρ έχει Μπαρτσελόνα, Ρεάλ και Γιουβέντους να μάχονται για την υπογραφή του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ