ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Ίντερ «παραμονεύει» για τον θρύλο της Ρεάλ Μαδρίτης!
Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Αγκουέρο κόντεψε να… βάλει τα κλάμματα! (vid)
Η Μπάγερν χρυσώνει την Μπαρτσελόνα αγοράζοντας πακέτο δυο βασικούς της!
Πλησιάζει το τέλος εποχής του αρχηγού της Ρεάλ Μαδρίτης!
Ένας (τυχερός) παίκτης έζησε από κοντά και τις δυο ιστορικές προκρίσεις του Ολυμπιακού σε λίγες ώρες! (vid)
Δεν έμεινε τυχαία όρθιος ο Λούνιν στο πέναλτι του Μπερνάρντο Σίλβα (pic)
Κοντά σε νέο «χρυσό» συμβόλαιο-βάλσαμο της Μπαρτσελόνα με τη NIKE!
Σίνα: «Σκέφτηκα να ρωτήσω τον Τζολάκη πώς το έκανε, το χαρτάκι με βοήθησε» (vids)
Η «Equipe» διαφωνεί με τη Mundo Deportivo: «Ο Ζιντάν θέλει Γιουνάιτεντ»!
Κάθε Παρασκευή προσφορά* χωρίς κατάθεση στην ελληνική ρουλέτα της Betsson
«Στόλισαν» τον Μπονούτσι στο Instagram του οι οπαδοί της Φενέρμπαχτσέ! (pic)
Οζίλ: «Μπαρτσελόνα, έχεις… χαλάσει! Πάψε να μιλάς για διαιτητές»
Στον τελικό ο Ολυμπιακός, έκαναν το θαύμα τους τα «ερυθρόλευκα» πιτσιρίκια! (vids)
Αποκάλυψη Γκουαρντιόλα – «Ήθελε να φύγει! Εγώ φταίω, δεν του έδινα χρόνο…»
Αρτέτα: «Πάτε καλά; Βάζουμε τόσα γκολ και… λέτε πως έχουμε πρόβλημα»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Europa League

Με τέτοια εικόνα στον….Εκουμπάν

Παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε, η ΑΕΚ παρουσίασε τραγικό πρόσωπο στον Ευρωπαϊκό "τελικό" με την Τράμπζονσπορ και μετά την ήττα με 3-1 (χατ τρικ Εκουμπάν) μέσα στο ΟΑΚΑ είναι ουσιαστικά εκτός ομίλων.

Με τέτοια εικόνα στον….Εκουμπάν

Αν το παιχνίδι κόντρα στην Κραϊόβα ήταν κουδουνάκι, τότε αυτό με την Τράμπζονσπορ ήταν η καμπάνα του αποκλεισμού. Η ΑΕΚ προηγήθηκε νωρίς, αλλά έδειξε και πάλι ομάδα χωρίς πλάνο και ηττήθηκε με κάτω τα χέρια από μια ομάδα που δεν θάμπωσε με την απόδοση της.

Μετά το 3-1 υπέρ της Τουρκικής ομάδας στο ΟΑΚΑ, η ρεβάνς της Τραπεζούντας έχει καθαρά διαδικαστικό χαρακτήρα για την ΑΕΚ που μετά από δυο χρόνια δεν θα βρεθεί σε ομίλους Ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Το ματς

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για την ΑΕΚ. Μόλις στο τρίτο λεπτό οι παίκτες του Μιγκέλ Καρντόσο άλλαξαν ωραία τη μπάλα μέχρι αυτή να φτάσει στα πόδια του Μάρκο Λιβάγια. Ο Κροάτης φορ με δυνατό σουτ εντός περιοχής έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Η απάντηση της Τράμπζονσπορ ήρθε λίγο αργότερα όταν ο Ομούρ έκανε το μακρινό σουτ που ανάγκασε τον Βασίλη Μπάρκα να διώξει σε κόρνερ το οποίο πέρασε ανεκμετάλλευτο. Στο ενδέκατο λεπτό ο Μάρκο Λιβάγια έβγαλε την κάθετη για τον Ολιβέιρα, αλλά το πλασέ του Πορτογάλου σταμάτησε στον Σακίρ.

Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν μια ανάσα από την ισοφάριση στο 22ο λεπτό. Ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι στον Βράνιες σε μια φάση που δεν φάνηκε να υπάρχει παράβαση. Ο Σόσα ανέλαβε την εκτέλεση, αλλά έστειλε τη μπάλα στην συμβολή των δοκαριών. Τελικά το 1-1 έγινε λίγο πριν τη συμπλήρωση μισής ώρας στο ματς. Μετά από εκτέλεση κόρνερ η μπάλα έφτασε στον Εκουμπάν που από κοντά την έστειλε στα δίχτυα.

Λίγο πριν οι ομάδες πάνε στα αποδυτήρια οι Τούρκοι έφεραν τούμπα το ματς. Μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Εκουμπάν νίκησε κατά κράτος της άμυνα της ΑΕΚ, εκμεταλλεύτηκε και την κακή έξοδο του Μπάρκα και έκανε το 2-1.

Φάνταζε δύσκολο, αλλά η ΑΕΚ κατάφερε να εμφανιστεί ακόμα χειρότερη στο δεύτερο ημίχρονο. Πολλά προβλήματα στην άμυνα που έδιναν την ευκαιρία στην Τραμπζονσπορ να απειλεί. Παράλληλα, υπήρχε έλλειψη πλάνου στο επιθετικό κομμάτι.

Οι Τούρκοι είχαν τον απόλυτο έλεγχο της αναμέτρησης και έδειχναν πως μπορούν να σκοράρουν ανά πάσα στιγμή. Αυτό έγινε στο 70ο λεπτό, όταν κυκλοφόρησαν με άνεση τη μπάλα και ο Εκουμπάν σημείωσε χατ τρικ. Το σκορ έμεινε μέχρι το τέλος και η Τραμπζονσπορ είναι ουσιαστικά με το ενάμιση πόδι στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ