Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Στα ποσοστά χαλάει του Σάντσες στην Ιντερ

Ίντερ και Γιουνάιτεντ δεν τα βρίσκουν στα ποσά που πρέπει να καλύψουν για το συμβόλαιο του Αλέξις Σάντσες και μια κλεισμένη μεταγραφή, κινδυνεύει να χαλάσει.

Οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα σε Ίντερ και Γιουνάιτεντ για τον Αλέξις Σάντσες έχουν κολλήσει, με την ολοκλήρωση της μεταγραφής να κινδυνεύει να χαλάσει. Το προηγούμενο διάστημα, ο δανεισμός του παίχτη θεωρούταν τελειωμένη υπόθεση. Τις τελευταίες ώρες όμως έχει προκύψει ζήτημα. Οι δύο ομάδες δεν μπορούν να συμφωνήσουν στα ποσοστά που θα καλύψουν στο συμβόλαιο του παίκτη κι αυτή την στιγμή η μεταγραφή βρίσκεται στον αέρα.

Σύμφωνα με το “BBC sport”, η Ίντερ μπορεί να καλύψει λιγότερο από το 50% του συμβολαίου του Σάντσες. Αυτό αυτομάτως δημιουργεί πρόβλημα στην μεταγραφή. Η Γιουνάιτεντ, ναι μεν προτίθεται να δώσει χρήματα για να φύγει ο παίχτης, αλλά δεν ικανοποιείται με αυτή την προσφορά. Άλλωστε να πληρώνει ένα ποσό πάνω από τις 200.000 λίρες την εβδομάδα, για έναν παίχτη που δεν θα αγωνίζεται στην ομάδα της, είναι τουλάχιστον παράδοξο.

Σάντσες το βαρίδι

Οι δύο ομάδες τηρούν στάση αναμονής. Η μία περιμένει την άλλη να κάνει μια βελτιωμένη πρόταση για να κλείσει το “deal”. Αν δεν γίνει κάτι τέτοιο, το σενάριο να μην ολοκληρωθεί ποτέ η μεταγραφή είναι πολύ πιθανό. Το θετικό, είναι ότι και οι δύο επιθυμούν να επέλθει οριστική συμφωνία. Η μεν Ίντερ, θα ήθελε πολύ να φέρει τον Αλέξις στο Μιλάνο. Η δε Γιουνάιτεντ θέλει οπωσδήποτε να απαλλαχθεί από την παρουσία του Χιλιανού. Η υπόθεση από ότι φαίνεται θα έχει κι άλλα επεισόδια με τον Σάντσες προς το παρόν να μην μπορεί να ξεκολλήσει από το Μάντσεστερ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ