Γιουβέντους

Κριστιάνο: «Δική μας ευθύνη να σωθεί ο πλανήτης»

Το δικό του μήνυμα για τα όσα λαμβάνουν χώρα στον Αμαζόνιο, εκεί όπου η πυρκαγιά καίει τα πάντα στο διάβα της εδώ και τρεις εβδομάδες, έστειλε μέσω Twitter ο σούπερ σταρ της Γιουβέντους, Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο εκτός από πρότυπο ποδοσφαιριστή παρουσιάζεται καθημερινά και ως από τους ανθρώπους με τεράστια επιρροή. Οι θέσεις του και οι απόψεις του έχουν μεγάλη βαρύτητα σε εκατομμύρια παιδιά που τον ακολουθούν στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης. Ο Πορτογάλος δεν θα μπορούσε να μην επηρεαστεί από την ανυπολόγιστη οικολογική καταστροφή που καταγράφεται στην Βραζιλία.

Τα δάση του Αμαζονίου εδώ και τρεις εβδομάδες καίγονται ακατάπαυστα δημιουργώντας παγκόσμια ανησυχία. Ο Αμαζόνιος «παράγει» μέσω της βλάστησης του περίπου το 20% του οξυγόνου της Γης. Η απώλεια τεράστιου μέρους της έκτασης του μπορεί να προκαλέσει τεράστια ζημιά εν μέσω της κλιματικής αλλαγής.

Ανήσυχος με τις πυρκαγιές στον Αμαζόνιο ο Κριστιάνο

Τις τελευταίες όλο και περισσότεροι αστέρες παγκοσμίως εκφράζονται δημοσίως για την οικολογική καταστροφή του Αμαζονίου. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ μέσω του προσωπικού του Twitter ευχήθηκε οι πυρκαγιές να σβήσουν το συντομότερο δυνατόν, για το καλό όλου του πλανήτη.

«Τα δάση του Αμαζονίου ευθύνονται για το 20% του οξυγόνου της Γης και αυτά καίγονται εδώ και τρεις εβδομάδες. Είναι δική μας ευθύνη να βοηθήσουμε για να σώσουμε τον πλανήτη μας» τόνισε χαρακτηριστικά ο Κριστιάνο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ