Ρεάλ Μαδρίτης

Μέσι σε Νεϊμάρ: “Σε περιμένουμε στην Μπάρτσα φίλε”

Κάλεσμα του Μέσι στον Νευμάρ να γυρίσει την πλάτη στην δελεαστική πρόταση της Ρεαλ και να επιστρέψει πίσω στην Βαρκελώνη δημιουργεί νέα δεδομένα στο μεταγραφικό σίριαλ του Βραζιλιάνου

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας Marca ο Λιονέλ Μέσι πήρε θέση για το θέμα της μεταγραφής του Νεϊμάρ και τον προσκαλεί να γυρίσει πίσω στην Βαρκελώνη. Ο Αργεντινός σούπερ σταρ δεν θέλει ο φίλος του να αγωνιστεί στους μερέγχες και τον κάλεσε να επιστρέψει στο Κάμπ Νου.

Οι σχέσεις των δύο ποδοσφαιριστών είναι εξαιρετικές και αυτό ήταν φανερό και μέσα στο γήπεδο πιο παλιά αλλά και πολλές φορές σε πρωτοσέλιδα τους έχουμε δει μαζί με τον Λουίς Σουάρεζ να κάνουν παρέα. Το επιθετικό αυτό τρίο έδωσαν τόσα πολλά στην Μπαρτσελόνα όταν παίζανε μαζί και έφτασαν μέχρι την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λίγκ το 2015.

Ο Μέσι εκτιμάει ιδιαίτερα τον Νεϊμάρ και αυτή η εκτίμηση δεν έχει χαλάσει καθόλου ούτε με την φυγή του δεύτερου στην Παρί. Ο σεβασμός αλλά και ο θαυμασμός που νοιώθει ο ένας για τον άλλο είναι απόλυτος και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει.

Ο Νεϊμάρ έχει παραδεχθεί ότι κοντά στον Μέσι βελτιώθηκε πολύ ποδοσφαιρικά και έγινε πολύ καλύτερος και οι συμβουλές του Αργεντινού σταρ στον Βραζιλιάνου πάντα είχαν σκοπό να τον βοηθήσουν και να βελτιώσουν το παιχνίδι της ομάδας τους.  Ο Αργεντινός στεναχωρήθηκε όταν ο Νεϊμάρ έφυγε για την Παρί πριν 2 καλοκαίρια και είχε ότι περνούσε από το χέρι του για να μείνει ο Βραζιλιάνος και να κρατήσουν το σπουδαία επιθετική τους τριπλέτα.

Βέβαια όλα αυτά αποτελούν παρελθόν, στο άκουσμα της είδησης ότι πολύ πιθανόν να γυρίσει πίσω στην Βαρκελώνη… ο άσωτος υιός ο Μέσι χάρηκε και εξέφρασε την επιθυμία η είδηση να γίνει πραγματικότητα. Η μεταγραφή του Νεϊμάρ στην Παρί δεν επηρέασε καθόλου τις σχέσεις των δυο σούπερ σταρς, αφού μιλήσανε και λύσανε όποιο θέμα υπήρχε στο τηλέφωνο, εξάλλου οι δύο τους είναι φίλοι και ο Μέσι επιθυμεί να κάνουν περισσότερο παρέα αν ο Νεϊμάρ επιλέξει την Μπαρτσελόνα και γυρίσει την πλάτη του στο ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ