Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Σοκαριστικός τραυματισμός του Ρεγκιγιόν στην Γρανάδα (vid)
Σεβίλλη

Σοκαριστικός τραυματισμός του Ρεγκιγιόν στην Γρανάδα (vid)

Τα χειρότερα γλίτωσε όπως αποδείχθηκε ο αμυντικός της Σεβίλλης, Σέρχιο Ρεγκιγιόν, με τον νεαρό να συγκρούεται με δύναμη στον αέρα και να τραυματίζεται στο κεφάλι από τον αντίπαλο του στην αναμέτρηση με την Γρανάδα.

23.08.2019 | 22:37

Σφοδρό χτύπημα στο κεφάλι δέχθηκε στα μέσα του πρώτου μέρους της αναμέτρησης Γρανάδα – Σεβίλλη ο Σέρχιο Ρεγκιγιόν. Ο νεαρός αμυντικός, ο οποίος αγωνίζεται στους Σεβιγιάνους με την μορφή δανεισμού από την Ρεάλ είχε μια άτυχη στιγμή. Στο 19ο λεπτό της αναμέτρησης με την Γρανάδα συγκρούστηκε στον αέρα με τον αντίπαλο του.

Αποτέλεσμα ένα βαθύ χτύπημα στο κεφάλι το οποίο του στέρησε και την συνέχεια στον αγώνα. Ο πόνος από την σύγκρουση των δύο ήταν τόσο έντονος με τον 22χρονο να βάζει τα κλάματα.

Αμέσως οι γιατροί της Σεβίλλης εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο απομακρύνοντας τον παίκτη. Οι μέχρι τώρα εκτιμήσεις δεν γεννούν ανησυχία για κάτι σοβαρότερο. Παρόλα αυτά το σοκ που υπέστη ο ταλαντούχος αμυντικός ήταν αρκετά ισχυρό.

Δείτε την φάση του τραυματισμού του Ρεγκιγιόν

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version