Μπαρτσελόνα

Επεισόδιο μεταξύ Αμπιντάλ – Ντεμπελέ!

Η διοίκηση της Μπαρτσελόνα κάλεσε τον Ντεμπελέ και τον ατζέντη σε απολογία, μετά το νέο πειθαρχικό παράπτωμα του Γάλλου. Το ραντεβού δεν πήγε όπως αναμενόταν και η αντιπαράθεση οδήγησε σε "θερμό" επεισόδιο ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Δεν έχουν τελειωμό τα πειθαρχικά παραπτώματα του Ντεμπελέ στην Μπαρτσελόνα. Σύμφωνα με καταλανικά ΜΜΕ, η συνάντηση του Αμπιντάλ με τον Ντεμπελέ και τον ατζέντη του, δεν είχε την επιθυμητή κατάληξη. Ο Αμπιντάλ, ως τεχνικός γραμματέας της ομάδας, κάλεσε τον Ντεμπελέ και τον εκπρόσωπό του, να συζητήσουν για το τελευταίο πειθαρχικό παράπτωμα του Γάλλου. Όπως έγινε γνωστό, οι τόνοι ανέβηκαν επικίνδυνα και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένα θερμό επεισόδιο ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Θυμίζουμε ότι ο Ντεμπελέ μετά τον τραυματισμό του στον αγώνα με την Μπιλμπάο, είχε ραντεβού με τους γιατρούς της Μπαρτσελόνα την επόμενη ημέρα για να εξεταστεί. Ο παίκτης των “Μπλαουγκράνα” αντί να πάει στο προγραμματισμένο ραντεβού, προτίμησε να πάει στο αεροδρόμιο και να κάνει το ταξίδι που είχε κανονίσει. Ταξίδι άσχετο με την ομάδα…

Το χρονικό του επεισοδίου

Η Μπαρτσελόνα, προφανώς εκνευρισμένη από την συμπεριφορά του Ντεμπελέ, κάλεσε το ίδιο και τον ατζέντη του για εξηγήσεις. Το ραντεβού κράτησε περισσότερο από μιάμιση ώρα. Οι άνθρωποι της ομάδας, περίμεναν την μεταμέλεια της άλλης πλευράς και σκόπευαν να επιβληθεί στο Ντεμπελέ  πρόστιμο. Τα πράγματα δεν κύλησαν όπως αναμενόταν και υπήρξε σφοδρή αντιπαράθεση. Πλέον, ο παίκτης θα τιμωρηθεί με “τσουχτερό” πρόστιμο, ενώ πιθανή είναι και η σιωπηλή τιμωρία του από τον Ερνέστο Βαλβέρδε..

Ντεμπελέ συνώνυμο της απειθαρχίας

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ντεμπελέ επιδεικνύει αντιεπαγγελματική συμπεριφορά. Στο παρελθόν έχει καθυστερήσει σε αρκετές προπονήσεις, λόγω του εθισμού του στα “video games”. Μάλιστα υπήρχαν και φορές που ο Γάλλος έχασε ολόκληρες προπονήσεις, για τον ίδιο λόγο. Μια φορά δε, σε αιφνίδια “έφοδο” της διοίκησης στο σπίτι του, διαπιστώθηκε πως ήταν “βομβαρδισμένο” από τα “πάρτι” που αρέσκεται να φιλοξενεί τακτικά.

Όσο μεγάλο ταλέντο κι αν είναι ο Ντεμπελέ, θέτει μόνος του την εξέλιξή του σε κίνδυνο. Πράγμα εύκολο, μι ας και εν θα είναι ούτε ο πρώτος αλλά ούτε και ο τελευταίος ποδοσφαιριστής που θα έχει χαραμίσει το ταλέντο του, εξαιτίας της συμπεριφοράς του. Η υπομονή των ανθρώπων της Μπαρτσελόνα αρχίζει να εξαντλείται, όπως και του Βαλβέρδε. Μάλιστα στην Μπαρτσελόνα κοιτούν ήδη να “ξεφορτωθούν” τον απείθαρχο Ντεμπελέ, ως αντάλλαγμα στην μεταγραφή του Νεϊμάρ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ