ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Σαν το καλό κρασί: Μόντριτς και Κρόος κάνουν και φέτος τη διαφορά στη La Liga (stats)
Μετά τον Τσάβι πάμε για… κωλοτούμπα και με Τούχελ στην Μπάγερν
Ο Σεσκ Φάμπρεγκας δημιούργησε την απόλυτη ενδεκάδα της Premier League
Μπαρτσελόνα: Στον… πάγο ο Μπερνάρντο Σίλβα – Η θέση που «καίει» τον Τσάβι
Τα τρία μεγαθήρια που μπαίνουν… σφήνα στην εξίσωση Ρεάλ Μαδρίτης – Λούνιν
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λίβερπουλ

Λίβερπουλ με φόρα…και Σαλάχ! (vid)

H Λίβερπουλ με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μοχάμεντ Σαλάχ, πήρε το ντέρμπι και έμεινε μόνη πρώτη με 9 βαθμούς!

Λίβερπουλ με φόρα…και Σαλάχ! (vid)
Σε ένα ματς με την Λίβερπουλ να είναι αποτελεσματική και την Άρσεναλ να εμφανίζει τα “γνωστά” της συμπτώματα, οι “κόκκινοι” επικράτησαν με 3-1. Αφού η Λίβερπουλ κατάφερε να προηγηθεί, τελειώσαν όλα. Η Άρσεναλ, που δεν σκόραρε στις δικές της ευκαιρίες, μετά το 1-0 κατέρρευσε. Οι παίκτες του Κλοπ, εκμεταλλεύτηκαν το ψυχολογικό κενό των αντιπάλων και στην επανάληψη επικράτησαν ολοκληρωτικά. Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Σαλάχ, με τα 2 γκολ που πέτυχε, το ένα μάλιστα, σπάνιας ομορφιάς. Από την άλλη, τραγική φιγούρα ο Νταβίντ Λουίζ, Ο Βραζιλιάνος, έκανε αστείο πέναλτι στο 2-0 και στο 3ο γκολ, είδε τον Σαλάχ να τον προσπερνά σαν σταματημένο. Η Λίβρεπουλ με το 3 στα 3 , είναι μόνη πρώτη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Το ματς

Η πρώτη ευκαιρία στο ματς ήταν για την Άρσεναλ στο 11′ και λίγο έλλειψε να γίνει το 0-1 ! Ο Άντριαν έκανε λάθος διώξιμο, αλλά ο Ομπαμεγιάνγκ με σουτ έξω από την περιοχή δεν μπόρεσε να βρει εστία, από την οποία και απουσίαζε ο τερματοφύλακας της Λίβερπουλ. Στο 14′ είχαμε ρεκόρ! Ο Πεπέ έγινε ο πρώτος παίκτης που ντρίμπλαρε τον Φαν Ντάικ στην Πρέμιερ Λιγκ, μετά τον Μερίνο της Νιουκάστλ τον Μάρτιο του 2018.  Στο 21′ , από λάθος του Θεμπάγιος, ο Μανέ βρέθηκε σε θέση βολής, αλλά ο Λένο μπλόκαρε. Δέκα λεπτά αργότερα, η Άρσεναλ απείλησε ξανά . Πολύ ωραίο σουτ του Πεπέ, με τη μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ. Η Άρσεναλ έβρισκε χώρους και έχασε ακόμα μια πολύ μεγάλη ευκαιρία, πάλι με τον Πεπέ! Ο Γάλλος πέρασε εντυπωσιακά τον Μάτιπ, αλλά δεν μπόρεσε να πλασάρει καλά στο τετ α τετ και το 0-0 παρέμεινε. Στο 40′ η Λίβερπουλ έδειξε σημάδια ζωής, με το έξυπνο γύρισμα του Σαλάχ, να περνάει λίγο άουτ. Η Λίβερπουλ κατάφερε τελικά να προηγηθεί κόντρα στην ροή του ματς, με τον Μάτιπ στο 41′! Ο Άρνολντ εκτέλεσε το κόρνερ και ο Μάτιπ με τρομερή κεφαλιά στο “παραθυράκι¨του Λένο, έγραψε το 1-0 για του γηπεδούχους. Με αυτό το σκορ οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια, με την Άρσεναλ να μην μπορεί να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που δημιούργησε, ενώ τη Λίβερπουλ να είναι πιο αποτελεσματική.

Στην επανάληψη, το παιχνίδι ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για την Λίβερπουλ. Από ανοησία του Λουίζ που τράβηξε τον Σαλάχ μέσα στην περιοχή, ο διαιτητής υπέδειξε πέναλτι και έτσι απλά, οι κόκκινοι έκαναν το 2-0 στο 49′. Πραγματικά τρομερά χαζό πέναλτι, από έναν θεωρητικά έμπειρο αμυντικό. Στο 59′ ήρθε η στιγμή όλο το γήπεδο να υποκλιθεί στον Μοχάμεντ Σάλαχ. Ο Αιγύπτιος με κινηματογραφική ταχύτητα πέρασε στον Νταβίντ λουίζ και πλάσαρε το Λένο για το 3-0. To μόνο που κατάφερε η Άρσεναλ στο υπόλοιπο ματς, ήταν να μειώσει με τον Τορέρια στο 85′, έπειτα από πάσα του Ομπαμεγιάνγκ.

Τα Highlights

Oι συνθέσεις

Άρσεναλ: Λένο, Νταβίντ Λουίζ, Παπασταθόπουλος, Μέιτλαντ-Νάιλς, Μόνρεαλ, Γκεντουζί, Τσάκα, Γουίλοκ, Θεμπάγιος, Πέπε, Ομπαμεγιάνγκ

Λίβερπουλ: Άντριαν, Φαν Ντάικ, Μάτιπ, Αλεξάντερ-Άρνολντ, Ρόμπερτσον, Φαμπίνιο, Χέντερσον, Βαϊνάλντουμ, Μανέ, Σαλάχ, Φιρμίνο

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ