Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ: «Πέταξε» βαθμούς με Γκουαρντιόλα τιμωρό (vid)
Ρεάλ Μαδρίτης

Ρεάλ: «Πέταξε» βαθμούς με Γκουαρντιόλα τιμωρό (vid)

Ο Καρίμ Μπενζεμά φάνηκε πως θα σώσει την πατρίδα στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου για τη «Βασίλισσα», όμως οι Μαδριλένοι λογάριαζαν χωρίς τον Γκουαρντιόλα μένοντας στο τελικό 1-1 κόντρα στην μαχητική Βαγιαδολίδ.

24.08.2019 | 22:03

Ξεκίνημα με το… αριστερό στο σπίτι της η Ρεάλ Μαδρίτης. Οι Μαδριλένοι φάνηκαν από την αρχή να τα βρίσκουν δύσκολα απέναντι στην μαχητική Ρεάλ Βαγιαδολίδ. Μπορεί ο Καρίμ Μπενζεμά στο 84′ να έλυσε τον… γρίφο δίνοντας προβάδισμα στην ομάδα του, παρόλα αυτά η Ρεάλ δεν πανηγύρισε. Ο Γκουαρντιόλα τιμώρησε την αφέλεια των Μαδριλένων στο φινάλε και χάρισε τον βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του.

Οι Μαδριλένοι στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής της Λα Λίγκα υποδέχθηκαν στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου την Βαγιαδολίδ. Οι γηπεδούχοι μετά το εξαιρετικό τους ξεκίνημα στο πρωτάθλημα θέλησαν να ντουμπλάρουν τις νίκες τους κόντρα σε μια αν μη τι άλλο μαχητική ομάδα όπως είναι η Βαγιαδολίδ.

Με τον Ζινεντίν Ζιντάν να δίνει φανέλες βασικών στους Μπέιλ και Χάμες, η «Βασίλισσα» έδειξε από το πρώτο λεπτό το πως θα κυμαινόταν η συνάντηση. Ο αντίπαλος με καλά διατηρημένες τις γραμμές προσπάθησε να περιορίσει την Ρεάλ προσφέροντας την κατοχή χωρίς ωστόσο να διατρέξει σοβαρό κίνδυνο.

Το πρώτο ημίχρονο κυμάνθηκε στην μετριότητα, με την ομάδα του Ζιζού να προσπαθεί μάταια να διασπάσει την αντίπαλη άμυνα. Ένα εκρηκτικό τρίλεπτο λίγο έλειψε να της χαρίσει το προβάδισμα πριν την ανάπαυλα. Χάμες Ροντρίγκεζ και Μπενζεμά απείλησαν στο 34′ και 37′ αντίστοιχα χωρίς ωστόσο το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Εκπληκτικό φινάλε με τον Γκουαρντιόλα πρωταγωνιστή

Στην επανάληψη, ο ρυθμός του αγώνα δεν άλλαξε. Ο Ζιντάν συνέχισε να πιστεύει στο πλάνο του χωρίς όμως αυτό να τον δικαιώνει. Η Βαγιαδολίδ με σωστές τοποθετήσεις και αρκετές καθυστερήσεις βύθιζε στο άγχος το Σαντιάγκο Μπερναμπέου. Η είσοδος των Βινίσιους και Γιόβιτς αύξησε περαιτέρω την πίεση στα καρέ των φιλοξενούμενων.

Φθάνοντας αισίως στο 84ο λεπτό, με τον Καρίμ Μπενζεμά εντός περιοχής να σουτάρει και με όμορφο τρόπο να λύνει τον γόρδιο δεσμό για την ομάδα του. Και εκεί που το άγχος έδειξε να απομακρύνεται από την Μαδρίτη, η Βαγιαδολίδ βρήκε τον τρόπο να πικράνει τους Μαδριλένους.

Με γρήγορη αντεπίθεση οι φιλοξενούμενοι πάτησαν περιοχή και ο Γκουαρντιόλα πλήγωσε τη Βασίλισσα γράφοντας με πλασέ το 1-1 στο 88′. Η ισοπαλία διατηρήθηκε μέχρι το τελικό σφύριγμα, με την Ρεάλ Μαδρίτης να πέφτει θύμα έκπληξης αφήνοντας δύο πολύτιμους βαθμούς στην κούρσα του πρωταθλήματος.

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Κουρτουά, Καρβαχάλ, Βαράν, Ράμος, Μαρσέλο, Καζεμίρο, Ίσκο, Κρόος, Μπέιλ, Χάμες Ροντρίγκες, Μπενζεμά

ΡΕΑΛ ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ

Μασίπ, Μογιάνο, Ολίβας, Σαλισού, Νάτσο, Σαν Εμετέριο, Ερέρο, Πόρο, Πλάνο, Γκουαρδιόλα, Ουνάλ

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version