ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
Ρεάλ: Το σχόλιο του Λουνίν για τη φάση του Γιαμάλ στο El Clasico!
PODCAST: Έγραψαν ιστορία Ολυμπιακός και Ίντερ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μονακό

Δε θα βάλεις ποτέ μυαλό Μονακό, Μονακό (vid)

Τα γνωστά αμυντικά προβλήματα χτύπησαν πάλι τη Μονακό, η οποία μπορεί να προηγήθηκε με 2-0, αλλά τελικά ήρθε ισόπαλη 2-2 με τη Νιμ.

Δε θα βάλεις ποτέ μυαλό Μονακό, Μονακό (vid)

Οι περσινές ασθένειες της Μονακό δεν γιατρεύτηκαν ακόμα. Η ομάδα του Λεονάρντο Ζαρντίμ είχε προβάδισμα δύο τερμάτων στο ημίχρονο, αλλά προδόθηκε από την άμυνά της. Έτσι, η Νιμ βρήκε ισάριθμες απαντήσεις στο δεύτερο μέρος και τσίμπησε το βαθμό της ισοπαλίας (2-2). Αξίζει να σημειωθεί πως και στο τρίτο ματς της σεζόν, οι Μονεγάσκοι τελείωσαν με 10 παίκτες το ματς, λόγω αποβολής του Ζέμερσον.

Οι δύο ομάδες μπήκαν στο γήπεδο αποφασισμένες να παίξουν ποδόσφαιρο. Αυτοί που απείλησαν πρώτοι ήταν οι φιλοξενούμενοι. Στο 16′ ο Φιλιποτέ ξέφυγε από τον προσωπικό του αντίπαλο και σούταρε, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Μετά από 15 λεπτά, ήταν σειρά της Μονακό να κάνει φάση, με το πλασέ του Ονιεκούρου να μην βρίσκει στόχο. Στην επόμενη φάση, η Νιμ απάντησε, με το πλασέ του Φιλιποτέ να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι του Λεκόμτ.

Τα τελευταία λεπτά του ημιχρόνου άνηκαν στους γηπεδούχους. Στο 39′ ήρθε το πρώτο γκολ. Ο Ονιεκούρου γύρισε την μπάλα στον Σλιμανί κι αυτός, αφού απέφυγε τον προσωπικό του αντίπαλο, πλάσαρε εύστοχα για το 1-0. Στις καθυστερήσεις, οι Μονεγάσκοι σκόραραν ξανά. Μετά από μια αναμπουμπούλα στην άμυνα της Νιμ, ο Μπεν Γεντέρ επωφελήθηκε και με δυνατό σουτ έκανε το 2-0.

Τα γκολ της Μονακό:

Στο δεύτερο μέρος, η Μονακό κατέβασε ταχύτητα και η Νιμ προσπάθησε να το εκμεταλλευτεί. Μάλιστα, βρήκε και έναν απροσδόκητο… σύμμαχο. Στο 55′ ο Ζέμερσον αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα για επικίνδυνο μαρκάρισμα από πίσω στον Φιλιποτέ. Έτσι, οι φιλοξενούμενοι απέκτησαν αριθμητικό πλεονέκτημα και αύξησαν την πίεσή τους.

Στο 61′ ο Φερχάτ έκανε ένα δυνατό σουτ και ανάγκασε τον Λεκόμτ να διώξει εντυπωσιακά σε κόρνερ. Στο 69′ ο Αλακούχ ήταν αυτός που απείλησε με σουτ, αλλά ο Λεκόμτ παραχώρησε ξανά κόρνερ. Στην επόμενη φάση, η Νιμ μείωσε. Ο Φερχάτ έκανε καλή σέντρα από τα δεξιά κι ο Φιλιποτέ, αφού κατέβασε ωραία, πλάσαρε τον Λεκόμτ για το 2-1.

Όμως, οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν πει ακόμα την τελευταία τους λέξη. Στο 82′ κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσια με σχεδόν πανομοιότυπο τρόπο. Ο Φερχάτ έκανε πάλι σέντρα από τα δεξιά και ο αμαρκάριστος Ντένκι έσπρωξε απλά την μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 2-2.

Δείτε τις καλύτερες φάσεις της αναμέτρησης:

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ