Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ο κακός χαμός στη Γιουβέντους, αβέβαιο το μέλλον του Σάρι
Γιουβέντους

Ο κακός χαμός στη Γιουβέντους, αβέβαιο το μέλλον του Σάρι

Λίγες ώρες μετά τη νικηφόρα πρεμιέρα της Γιουβέντους στην Πάρμα (0-1), «ψίθυροι» στην Ιταλία κάνουν λόγο για απίστευτα σκηνικά με τον Μαουρίτσιο Σάρι και μέλη της ομάδας.

25.08.2019 | 15:55

Ο Μαουρίτσιο Σάρι απουσίαζε από τον πάγκο της Γιουβέντους στο εναρκτήριο παιχνίδι απέναντι στην Πάρμα, εξαιτίας της ασθένειάς του. Παρόλα αυτά, οι κακές γλώσσες στην Ιταλία αναφέρουν πως δεν ήταν μόνο αυτός ο λόγος της απουσίας του.

Απίστευτος καυγάς με Νέντβεντ 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από την Ιταλία, ο Μαουρίτσιο Σάρι είχε εντονότατο καυγά με τον Πάβελ Νέντβεντ. Ο Τσέχος, από τη διευθυντική θέση που κατέχει, τα «έχωσε» άγρια στον Σάρι, για τον Πάουλο Ντιμπάλα.

Ο Ιταλός τεχνικός ήθελε να χρησιμοποιήσει τον Ντιμπάλα ως ψεύτικο 9αρι, όπως ακριβώς έκανε με τον Μέρτενς στη Νάπολι. Παρόλα αυτά, ο Νέντβεντ του επισήμανε πως δε θα παίξει ο Αργεντινός, καθώς η ομάδα θέλει να τον πουλήσει. Αντί του Ντιμπάλα, ουσιαστικά τον «υποχρέωσε» να χρησιμοποιήσει τον Γκονζάλο Ιγκουαΐν.

Αυτή, ήταν μια κίνηση που δεν άρεσε καθόλου στον Σάρι, που ως γνωστόν δε σηκώνει «μύγα στο σπαθί του». Ο ίδιος επικαλέστηκε επίσημα το πρόβλημα υγείας που όντως αντιμετωπίζει για να μη βρεθεί στον πάγκο στην πρεμιέρα. Οι Ιταλοί όμως αναφέρουν πως το πρόβλημά του δεν ήταν τόσο σοβαρό ώστε να μη μπορεί να είναι στο γήπεδο.

Φήμες για άμεση επιστροφή Αλέγκρι

Μετά το πρώτο σκάνδαλο, οι Ιταλοί το πήγαν ένα βήμα παρακάτω. Ξεκίνησαν να ρίχνουν «λάδι στη φωτιά», κάτι που λατρεύουν άλλωστε να κάνουν. Πριν καν προλάβει να τελειώσει το θέμα του καυγά, ξεκίνησε η κουβέντα περί πιθανής αποχώρησής του από την τεχνική ηγεσία των μπιανκονέρι.

Το σκηνικό με τον Νέντβεντ για τα «μάτια» του Ντιμπάλα, καθώς και οι τσακωμοί με τον Κριστιάνο για τις αλλαγές στα φιλικά, έχουν θορυβήσει το Σάρι και κάνουν τη θέση του εξαιρετικά δύσκολη.

Τα σενάρια που θέλουν τον Σάρι να αποχωρεί και τη θέση του να παίρνει ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, έχουν ξεκινήσει. Παρόλα αυτά, είναι πολύ νωρίς για οτιδήποτε, καθώς ο ίδιος ο τεχνικός της Γιουβέντους έχει αποδείξει πολλάκις πως είναι πολύ σκληρός για να πεθάνει. Δεδομένα όμως, αν ισχύουν τα παραπάνω, υπάρχει πρόβλημα στο στρατόπεδο των πρωταθλητών Ιταλίας.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version