ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
H Ίντερ παραδίδει τα κλειδιά στον Ιντζάκι με συμβόλαιο μέχρι το 2027
To «χρυσό» συμβόλαιο της Puma έρχεται να σώσει την Μπαρτσελόνα
Το μεγάλο φαβορί για τον πάγκο της Λίβερπουλ
Ρεάλ Μαδρίτης: Επιβραβεύει τον πιο αδικημένο της με νέο συμβόλαιο
H Mundo Deportivo αποθεώνει Ιωαννίδη και τον στέλνει στη La Liga
Ο Γιακουμάκης έσβησε τα αναθέματα και τις κατάρες με την πιο γλυκιά φωτογραφία (pic)
Η Μπάγερν κυνηγά τον προπονητή που μαζί του θα ταράξει την Ευρώπη
Μπαρτσελόνα: Με τον θεμέλιο λίθο της στα χαφ κόντρα στην Παρί
«Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης»
Έσβησε το όνειρο της Λίβερπουλ για Τσάμπι Αλόνσο – Πήρε την απόφασή του ο Βάσκος
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ίντερ

Ίντερ με Αντόνιο Κόντε… άλλη Ίντερ (vid)

Ο Αντόνιο Κόντε ήρθε στο Μιλάνο με σκοπό να φέρει πειθαρχία στο παιχνίδι της Ίντερ κάτι που φάνηκε με το καλημέρα, καθώς οι «Νεραντζούρι» εκίνησαν ιδανικά το καμπιονάτο επικρατώντας της Λέτσε με 4-0.

Ίντερ με Αντόνιο Κόντε… άλλη Ίντερ (vid)

Οι πρεμιέρες κρύβουν παγίδες! Όχι για την Ίντερ του Αντόνιο Κόντε, με τον Ιταλό να δείχνει με το καλημέρα που θέλει να βαδίσει με την νέα του ομάδα. Με σύστημα 3-5-2 οι «Νεραντζούρι» ξεκίνησαν με το δεξί τις υποχρεώσεις του στην Σέριε Α επικρατώντας της Λέτσε με 4-0. Μπρόζοβιτς, Σένσι, Λουκάκου και Καντρέβα οι σκόρερς, με τον πρώτο να ηγείται στο παιχνίδι των Μιλανέζων.

Νέα σεζόν για την Ίντερ με όνειρα και φιλοδοξίες για κάτι καλύτερο από την περασμένη χρονιά. Και μόνο η παρουσία του Αντόνιο Κόντε στον πάγκο των «Νεραντζούρι» ανεβάζει τον πήχη στο Μιλάνο. Ο έμπειρος τεχνικός ήρθε το καλοκαίρι προκειμένου να χτίσει την Ίντερ που μελλοντικά θα μπορέσει να δει στα μάτια τις Γιουβέντους και Νάπολι.

Η πρεμιέρα κόντρα στην Λέτσε στο γεμάτο Τζουζέπε Μεάτσα ήταν η αρχή για αυτό που εγγυάται ο Κόντε. Οι Μιλανέζοι με τον Ρομελού Λουκάκου στην σύνθεση τους και με το πρωτόγνωρο για εκείνους 3-5-2 μπήκαν με το δεξί στο φετινό καμπιονάτο. Με τον Μαρσέλο Μπρόζοβιτς σε ρόλο… κουμανταδόρου η Ίντερ κατάφερε να εκκινήσει με τρίποντο από το ημίχρονο.

Η κατοχή της μπάλας από πλευράς γηπεδούχων μετατόπισε μοιραία το παιχνίδι στην περιοχή της Λέτσε. Ένα τρίλεπτο στάθηκε αρκετό στο να δημιουργήσει ζημιά εις διπλούν στους νεοφώτιστους. Στο 21′ ο Μπρόζοβιτς με εκπληκτικό σουτ άνοιξε το σκορ εκμεταλλευόμενος άριστα την αδράνεια των αμυντικών να τον πλησιάσουν. Τρία λεπτά αργότερα, ο Γκάμπιελ αναγκάστηκε να βγάλει ξανά την μπάλα από τα δίχτυα του.

Δράστης αυτή τη φορά ο Σένσι, με τον Ιταλό χαφ να καθαρίζει πεισματικά την φάση, την οποία ο ίδιος ουσιαστικά δημιούργησε. Με το 2-0 στην πλάτη οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν άλλη επιλογή από το να ανοιχτούν αναζητώντας αντίδραση.

Ιδανικό ξεκίνημα για την Ίντερ, πρώτο γκολ για Λουκάκου

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι οδηγίες του Αντόνιο Κόντε εισακούστηκαν πλήρως από τους ποδοσφαιριστές του. Οι «Ιντερίστι» διατήρησαν την κατοχή δοκιμάζοντας συχνά πυκνά να πατήσουν περιοχή. Με την συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα οι γηπεδούχοι κατάφεραν να βρουν ξανά τον δρόμο προς τα δίχτυα. Αυτή τη φορά ήταν η σειρά του Ρομελού Λουκάκου, με τον Βέλγο να πετυχαίνει το παρθενικό του τέρμα στο καμπιονάτο. Ο ταλαντούχος φορ εκμεταλλεύτηκε άριστα την ασταθή απόκρουση του Γκάμπριελ σε σουτ του Μπρόζοβιτς και από κοντά ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0.

Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε στο 85′ με εκπληκτικό τρόπο ο Καντρέβα. Η βολίδα που εξαπέλυσε ο Ιταλός μπακ χαφ κατέληξε στο παραθυράκι του Γκάμπριελ πετυχαίνοντας έτσι το γκολ της βραδιάς. Το τελικό 4-0 ζέστανε τους ήδη ζεστούς οπαδούς της Ίντερ, οι οποίοι περιμένουν πως και πως να δουν την ομάδα τους να πρωταγωνιστήσει.

Ίντερ

Χαντάνοβιτς, Ντ’ Αμπρόζιο, Ρανόκια, Σκρίνιαρ, Καντρέβα, Βεσίνο, Μπρόζοβιτς, Σένσι, Ασαμόα, Μαρτίνεζ, Λουκάκου

Λέτσε

Γκάμπριελ, Ρίσπολι, Λουτσιόνι, Ροσετίνι, Καλντερόνι, Ταζτσίδης, Πετριτσιόνε, Φάλκο, Μάγιερ, Λα Μαντία, Λαπαντούλα

To μαγικό σουτ του Καντρέβα

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ