ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Επίσημο: Ανακοίνωσε τον Μπέρτα ως αντί-Εντού η Άρσεναλ! (pic)
H Aτλέτικο Μαδρίτης περνά στο… παρασύνθημα για Έντσο Φερνάντες
Μπαρτσελόνα – Χιρόνα: Τα σχέδια του Χάνσι Φλικ για την επιστροφή στο ρετιρέ
Πέτρος Κουσουλός: «Δε γνωρίζουμε ούτε το 1/10 στην υπόθεση Πισπιρίγκου» (vid)
H Άρσεναλ ετοιμάζεται να πάρει… κοψοχρονιά την τερματάρα της La Liga
To μαγικό πλασέ του Μπαπέ… α λα Ανρί για το 33ο τεμάχιο στη σεζόν (vid)
Γκουαρντιόλα: «Και το FA Cup να κατακτήσουμε δεν αλλάζει, κάναμε κάκιστη σεζόν»
Καιρός: Έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ – Έρχονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες
«Παστέλι» ο Μέσι… νίκη η Ίντερ Μαϊάμι (vid)
To απατηλό όνειρο των Σίτι – Γκουαρντιόλα στο ρόστερ της Μπαρτσελόνα
Ο ισοπεδωτικός Μπαπέ ισοφάρισε το σκονισμένο ρεκόρ του Κριστιάνο
H Λεγκανιές «φωνάζει» για τρεις αποφάσεις που ευνόησαν τη Ρεάλ Μαδρίτης (vids)
Λέτσε – Ρόμα: 0-1 (Highlights)
Ο Ρανιέρι των θαυμάτων – «Πάτησε» Ευρώπη η Ρόμα (vid)
Ρεάλ Μαδρίτης – Λεγκανιές: 3-2 (Highlights)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Παρί Σεν Ζερμέν

Νίκησε την Τουλούζ, έχασε Καβάνι, Μπαπέ η Παρί (vid)

Η Παρί έκανε πλάκα στην Τουλούζ, επικρατώντας με 4-0, όμως «πόνεσε» καθώς είδε τους Καβάνι και Μπαπέ να αποχωρούν τραυματίες.

Νίκησε την Τουλούζ, έχασε Καβάνι, Μπαπέ η Παρί (vid)

Η Παρί έκανε το χρέος της. Επικράτησε εύκολα με 4-0 της Τουλούζ, όμως έχασε τους Καβάνι και Εμπαπέ. Αύριο η διάγνωση για τους 2 ποδοσφαιριστές των Παριζιάνων.

Κακό πρώτο ημίχρονο, με ελάχιστο θέαμα και τραυματισμό Καβάνι

Το πρώτο μέρος, ξεκίνησε ιδανικά. Στο 3′ ο Μπαπέ μπήκε στην περιοχή, έκανε το σουτ, όμως ο Ρεϊνέ απέκρουσε εντυπωσιακά.

Στο 13′ η Παρί είδε τον Καβάνι να αποχωρεί τραυματίας και στη θέση του πέρασε ο Τσούπο-Μότινγκ.

Παρά το εκρηκτικό ξεκίνημα, η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Στο 21′ ο Μπαπέ και πάλι έφτασε απέναντι στον Ρεϊνέ, όμως ο τερματοφύλακας της Τουλούζ του αρνήθηκε ξανά το γκολ.

Η μοναδική καλή στιγμή των φιλοξενούμενων, καταγράφηκε στο 14′, όταν ο Σιλά έκανε δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, με τη μπάλα να περνάει λίγο άουτ.

Έτσι, το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε με τις δυο ομάδες στο 0-0 και τη γκρίνια στο «Παρκ ντε Πρανς» να μεγαλώνει.

Άλλη υπόθεση το δεύτερο μέρος

Πριν καν προλάβει να μπλέξει σε μπελάδες, η Παρί φρόντισε να καθαρίσει το παιχνίδι όσο το δυνατόν νωρίτερα.

Στο 50′ ο Τσούπο-Μότινγκ έκανε καταπληκτική ενέργεια και ντρίπλα πάνω σε 3 παίκτες της Τουλούζ. Αφού λοιπόν πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ρεΐνέ για το 1-0.

Αυτό ήταν. Όλα είχαν γίνει πιο εύκολα για τους γηπεδούχους, που πλέον είχαν ακόμη μεγαλύτερη άνεση.

Στο 55′ ο Γκονσάλβες έστειλε άθελά του την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του και ουσιαστικά έδωσε τέλος στο παιχνίδι. 

Πριν προλάβει να χαρεί η Παρί, είδε ακόμη έναν παίκτη της να αποχωρεί τραυματίας. Συγκεκριμένα στο 66′ ο Μπαπέ άφησε τη θέση του, αποχωρώντας και αυτός αναγκαστικά από το παιχνίδι.

Στο 69′ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι, όμως ο Ντι Μαρία έκανε κακή εκτέλεση. Παρόλα αυτά δεν τελείωσε εκεί το παιχνίδι.

Στο 75′ ο Μπερνάτ τροφοδότησε τον Τσούπο-Μότινγκ που έγραψε το 3-0. Αν μη τι άλλο, άξιος αντικαταστάτης του Καβάνι, τουλάχιστον στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Το τελικό 4-0 έγραψε στο 83′ ο Μαρκίνιος με ωραία δυνατή κεφαλιά, διασκεδάζοντας τις εντυπώσεις από την ήττα της περασμένης εβδομάδας από τη Ρεν.

Σε καμία περίπτωση πάντως, οι άνθρωποι των Παριζιάνων δεν είναι χαρούμενοι, καθώς ναι μεν νίκησαν, όμως έχασαν του Καβάνι και Μπαπέ.

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα και τα γκολ της αναμέτρησης ΕΔΩ

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ