Μίλαν

Μίλαν: Αυτά ζητάει η Ατλέτικο για Κορέα!

Στην Μίλαν... τρέχουν για να προλάβουν, μετά την άρνηση της Ατλέτικο Μαδρίτης στην πρόταση για δανεισμό του Κορέα!

Η Μίλαν πρέπει να ανεβάσει κατά ένα μεγάλο ποσοστό την προσφορά της, αν θέλει να αποκτήσει τον Κορέα!

Η σεζόν δεν ξεκίνησε και με τους καλύτερους οιωνούς για την Μίλαν, η οποία ηττήθηκε με 1-0 από την Ουντινέζε. Αν και είναι ακόμα υπερβολικά νωρίς, η γκρίνια στο στρατόπεδο των «ροσονέρι» έχει ήδη ξεκινήσει! Οι φίλοι της ομάδας ζητάνε μεταγραφές εδώ και τώρα και ο χρόνος πιέζει τους Μιλανέζους!

Μένουν πέντε ημέρες μέχρι την λήξη της μεταγραφικής περιόδου στην Ιταλία και η Μίλαν δεν έχει κλείσει ακόμα τον σέντερ φορ που τόσο θέλει! Στην κορυφή της λίστας των «ροσονέρι» βρίσκεται όπως είναι γνωστό ο Άνχελ Κορέα.

Ο επιθετικός της Ατλέτικο Μαδρίτης είναι ο διακαής πόθος των ανθρώπων της Μίλαν. Ωστόσο, η πρώτη πρόταση των Ιταλών περί απόκτησης του Αργεντινού με την μορφή δανεισμού, δεν έγινε αποδεκτή.

Πλέον οι Μιλανέζοι πρέπει να επιστρέψουν με σαφώς καλύτερη προσφορά. Συγκεκριμένα, οι Μαδριλένοι ζητούν 50 εκατ. ευρώ για να δώσουν τον 24χρονο άσο, ενώ είναι διατεθειμένοι να συζητήσουν μια προσφορά που θα αγγίζει τα 40 εκατ. ευρώ!

Οι Ιταλοί δεν δείχνουν πρόθυμοι να κάνουν μια τέτοια πρόταση, ωστόσο ο χρόνος κυλάει εναντίον τους και η μη απόκτηση ενός σέντερ φορ μπορεί να αποδειχθεί καταστροφική στην συνέχεια της σεζόν!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ