ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
Ρεάλ: Το σχόλιο του Λουνίν για τη φάση του Γιαμάλ στο El Clasico!
PODCAST: Έγραψαν ιστορία Ολυμπιακός και Ίντερ!
Έσταξε… φαρμάκι για τη Μίλαν ο Τσαλχάνογλου: «Καλά να πάθουν!»
Παρί Σεν Ζερμέν: Μπαπέ και Ντεμπελέ «καθάρισαν» σε τρία λεπτά την Λοριάν! (vids)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Στην Ίντερ ο Σάντσες!

Ένα από τα "σίριαλ" του καλοκαιριού έφτασε στο τέλος του με θετική κατάληξη και τον Αλέξις Σάντσες αύριο να ταξιδεύει στην Ιταλία για να υπογράψει στην Ίντερ.

Στην Ίντερ ο Σάντσες!

Μόνο τα τυπικά απομένουν για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Αλέξις Σάντσες στην Ίντερ. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Ίντερ τα βρήκαν σε όλα και η συμφωνία για τον Χιλιανό έκλεισε. Σύμφωνα με ιταλικά μέσα, ο Σάντσες αύριο κιόλας θα ταξιδέψει στο Μιλάνο για να περάσει από ιατρικά και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. Οι “Νερατζούρι”, μετά τον Λουκάκου, έκλεισαν και δεύτερο παίκτη της Γιουνάιτεντ και κατά πάσα πιθανότητα ολοκλήρωσαν το “ρόστερ” τους.

Οι δύο ομάδες, μετά από συζητήσεις που κράτησαν εβδομάδες, βρήκαν την χρυσή τομή. Η κοινή επιθυμία όλων των εμπλεκομένων για την ολοκλήρωση του “deal” ήταν το κλειδί της υπόθεσης. Η Ίντερ, ήθελε διακαώς να πάρει τον Σάντσες καθώς τον προορίζει για τον νέο ηγέτη της ομάδας της. Από την άλλη, η Γιουνάιτεντ δεν ήθελε σε καμία περίπτωση την παραμονή του Αλέξις στο “Ολντ Τράφορντ”, με τον Σόλσκιερ να έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν υπολογίζει τον παίχτη. Image result for alexis sanchez inter

Οι λεπτομέρειες της συμφωνίας.

Ο Σάντσες θα υπογράψει μονοετές δανεισμό με “οψιόν” αγοράς το ερχόμενο καλοκαίρι. Η Ίντερ ενδέχεται να καλύψει το ποσό των 150.0000 λιρών την εβδομάδα από το συμβόλαιο του Χιλιανού, με την Γιουνάιτεντ να αναλαμβάνει το υπόλοιπο (σχεδόν 250 χιλιάδες). Ο Σάντσες έχει τεράστιο συμβόλαιο και αυτό αποτελούσε το μεγάλο αγκάθι των διαπραγματεύσεων. Εφόσον η Γιουνάιτεντ έκανε αυτή την γενναία υποχώρηση, όλα πήραν το δρόμο τους και ο Σάντσες επιστρέφει στην Ιταλία. Το ποσό της “οψιόν” δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό, η λογική όμως λέει ότι οι Άγγλοι δεν θα έχουν ιδιαίτερες απαιτήσεις, ειδικά αφού ο πρώτος στόχος ήταν να απαλλαχθούν από τον ποδοσφαιριστή.

Μετά και από αυτή την μεταγραφή, η Ίντερ ολοκληρώνει το σχεδιασμό της, βγαίνοντας πιο δυνατή από αυτή τη μεταγραφική περίοδο. Με τον Κόντε στο πάγκο και τους Λουκάκου, Ικάρντι, Σάντσες, έχει φτιάξει μια πολύ δυνατή επιθετική γραμμή . Πλέον το ενδιαφέρον μετατοπίζεται στο “πάντρεμα” που θα κάνει ο προπονητής της, με αυτούς τους παίκτες κι αν τελικά θα φτιάξει μια ομάδα που θα μπορέσει να κοντράρει της Γιουβέντους.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ