Άρσεναλ

Τελειώνει το «μαρτύριο» για Μπεγιερίν και Μαυροπάνο

Οι τραυματισμοί των Έκτος Μπεγιερίν και Ντίνου Μαυροπάνου βρίσκονται στο τέλος τους, είδηση που κάνει χαρούμενο τον Ουνάι Έμερι που βλέπει πως αμφότεροι θα τεθούν σε λίγο καιρό κανονικά στα σχέδια του.

H φετινή Άρσεναλ παρουσιάζεται πιο πλήρης από ποτέ. Οι «Κανονιέρηδες» είναι γεμάτοι σχεδόν σε όλες τους τις γραμμές, πράγμα που κάνει το έργο του Ουνάι Έμερι να διευκολύνεται αρκετά. Η σεζόν ξεκίνησε αρκετά καλά, με τους Λονδρέζους να μετρούν έξι βαθμούς στο πρωτάθλημα με το πέρας τριών αγωνιστικών. Η σημερινή είδηση μάλιστα χαροποιεί ακόμη περισσότερο τον Ισπανό τεχνικό, καθώς έγινε γνωστό πως Μπεγιερίν και Μαυροπάνος βρίσκονται στην τελική ευθεία της επιστροφής.

Ο Έκτορ Μπεγιερίν ταλαιπωρήθηκε αρκετά τους τελευταίους μήνες. Ο σοβαρός τραυματισμός και η ρήξη χιαστών που υπέστη τον έχει αφήσει εκτός δράσης για περισσότερους από έξι μήνες. Σύμφωνα με το ιατρικό επιτελείο των «Κανονιέρηδων», ο ταλαντούχος αμυντικός είναι έτοιμος να μπει σιγά σιγά σε ρυθμούς προπονήσεων. Αυτό θα πραγματοποιηθεί μέσα στον επόμενο μήνα.

Μετά τον Μπεγιερίν έρχεται και ο Μαυροπάνος

Σειρά των χαρμόσυνων ειδήσεων στο Λονδίνο έχει και η καθ’ οδόν επιστροφή του Ντίνου Μαυροπάνου. Ο Έλληνας στόπερ ταλαιπωρήθηκε από πρόβλημα στους προσαγωγούς. Μάλιστα αυτό υπέστη και υποτροπή στις αρχές του μήνα θέτοντας τον παίκτη εκτός πλάνων του Ουνάι Έμερι. Η αποκατάσταση βρίσκεται στο τελικό της στάδιο με την επιστροφή του να οριοθετείται επίσης για τις αρχές του επόμενου μήνα.

Το καλό νέο «τρίτωσε» καθώς σχεδόν έτοιμος για δράση είναι και ο Κέιραν Τέρνει. Το νέο απόκτημα της Άρσεναλ δείχνει να ξεπερνά το πρόβλημα τραυματισμού και να μπαίνει στα πλάνα του τεχνικού του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ