Μονακό

Τριπλό σενάριο για Ικάρντι!

Ο Μάουρο Ικάρντι είναι από τα πιο πολυσυζητημένα ονόματα του φετινού καλοκαιριού και όσο λιγοστεύουν οι μέρες, τόσο θα αυξάνονται και τα σενάρια γύρω από το όνομα του. Προς το παρόν, οι επικρατέστερες λύσεις για την περίπτωσή του είναι τρεις!

Η αγωνία για το μέλλον του Ικάρντι κορυφώνεται, όσο η μεταγραφική περίοδος φτάνει προς το τέλος της. Ο Αργεντινός επιθετικός, είναι από τα πιο “χοτ” ονόματα του φετινού καλοκαιριού. Το όνομα του έχει παίξει για πολλές ευρωπαϊκές ομάδες, όμως μέχρι τώρα, καμιά πρόταση δεν φάνηκε να ικανοποιεί την Ίντερ. Φτάνοντας προς το τέλος της επεισοδιακής μεταγραφικής περιόδου για τον Ικάρντι, οι ομάδες που τον θέλουν κορυφώνουν τις προσπάθειες τους, ενώ το ενδεχόμενο παραμονής στην Ίντερ, παίζει κι αυτό δυνατά. Image result for icardi

Μονακό-Ίντερ τα βρήκανε, ο Ικάρντι αρνείται.

Σύμφωνα με ιταλικές πηγές, η Μονακό έχει καταθέσει επίσημη πρόταση για τον Ικάρντι, ύψους 65 εκατομμυρίων ευρώ. Μάλιστα, στην Ιταλία αναφέρουν, ότι η Ίντερ έχει κάνει δεκτή την συγκεκριμένη προσφορά και το μόνο που μένει, είναι η συγκατάθεση του παίκτη. Αυτή όμως δεν έρχεται, με την μεταγραφή να κινδυνεύει να χαλάσει. Ο Ικάρντι είναι ιδιαίτερα επιφυλακτικός και δεν βλέπει την προοπτική που θέλει στην Μονακό. Άλλωστε οι “Μονεγάσκοι”, έκαναν πέρυσι την χειρότερη τους χρονιά και λίγο έλειψε να υποβιβαστούν στην β’ κατηγορία.

Ανανέωση και δανεισμός.

Το άλλο σενάριο που έχει κυκλοφορήσει, είναι ότι ο Ικάρντι επρόκειτο να ανανεώσει. Το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι του 2021 και στην Ιταλία αναφέρουν ότι θα του γίνει πρόωρη ανανέωση ενός έτους. Όλο αυτό, θα συμβάλει στο να δοθεί δανεικός ο παίκτης στην Ατλέτικο. Η ομάδα του Τσόλο Σιμεόνε, με το σύστημα που αγωνίζεται, χρειάζεται πολλούς επιθετικούς και τις τελευταίες ώρες υπάρχει έντονη φημολογία ενδιαφέροντος για τον Ικάρντι. Η Ίντερ είναι θετική για τον δανεισμό του, θέλει όμως να εξασφαλίσει ότι θα τον κρατάει δικό της για τα επόμενα χρόνια, όσο καλός κι αν παρουσιαστεί στην νέα του ομάδα. Image result for icardi

Ικάρντι και Ίντερ μαζί!

Μπορεί οι σχέσεις Ικάρντι-Ίντερ να έχουν περάσει από χίλια κύματα, το σενάριο όμως παραμονής του στην ομάδα, συγκεντρώνει πλέον αρκετές πιθανότητες. Ο Αργεντινός στην αρχή ήθελε να φύγει από την ομάδα το συντομότερο. Στην συνέχεια ζήτησε την παραμονή του, με την ομάδα όμως αυτή την φορά να εκφράζει τις ενστάσεις της. Ο ερχομός του Λουκάκου και η “αρπαγή” του 9 στην φανέλα, έκανε τους πάντες να πιστέψουν ότι ο Ικάρντι είναι πιο κοντά στην έξοδο από ποτέ. Κι όμως,o Ικάρντι με νέο νούμερο στην πλάτη (7), βλέπει πλέον το ενδεχόμενο παραμονής,  να είναι ίσως το πιθανότερο σενάριο. Όπως και να έχει αναμένονται πολλή καυτές μέρες στην υπόθεση -Ικάρντι-.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ