ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τσέλσι

Αυτοκτόνησε η Τσέλσι! (vid)

Μπορεί η Τσέλσι να προηγήθηκε με 2-0 στο ημίχρονο, η Σέφιλντ όμως είχε τα ψυχικά αποθέματα να επιστρέψει στο ματς και να σπείρει την απογοήτευση σε ολόκληρο το Στάμφορντ Μπριτζ.

Αυτοκτόνησε η Τσέλσι! (vid)

Σε  ένα ματς που αρχικά έμοιαζε να κυλάει ήρεμα για την Τσέλσι, η Σέφιλντ κατάφερε να φύγει με το βαθμό της ισοπαλίας. Τι κι αν οι παίκτες του Λάμπαρντ προηγήθηκαν με 2-0 στο ημίχρονο, με τα 2 γκολ του Άμπραχαμ. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν στην επανάληψη αποφασισμένοι και τελικά κατάφεραν να ισοφαρίσουν. Η Τσέλσι, παρά τα 2 της γκολ, δεν μπορούσε να παράξει ευκαιρίες  και μετά το 2-1 αγχώθηκε αρκετά. Η Σέφιλντ δεν παράτησε ποτέ το παιχνίδι και τελικά δικαιώθηκε με το αυτογκολ του Ζουμά στο 89′. Έντονος προβληματισμός και απογοήτευση στο στρατόπεδο των “Λονδρέζων”, που δεν μπόρεσαν να διαχειριστούν ένα φαινομενικά τελειωμένο παιχνίδι.

Το ματς.

Πρώτη φάση στο παιχνίδι η κεφαλιά του Μπάρκλεϊ στο 8′, δεν βρήκε όμως το στόχο. Στην πρώτη ουσιαστικά καλά στιγμή, ήρθε το γκολ για την Τσέλσι. Στο 19′, ο φορμαρισμένος Άμπραχαμ, βρέθηκε στην φάση και κατάφερε να στείλει την μπάλα στο δίχτυα για το 1-0! Μετά το γκολ ο ρυθμός έπεσε κατακόρυφα. Η Τσέλσι είχε την πρωτοβουλία, ψάχνοντας το δεύτερο γκολ, αλλά τίποτε παραπάνω από αυτό. Στο 36′ ο Κόβασιτς βρέθηκε κοντά στο γκολ, αλλά το σουτ του πέρασε λίγο άουτ. Πάντως αυτή ήταν η πρώτη οργανωμένη προσπάθεια των γηπεδούχων μετά από ώρα. Στο 39′ η Σέφιλντ λίγο έλειψε να ισοφαρίσει. O Μπέισαμ έκανε την κεφαλιά “ψαράκι” μέσα απο την μικρή περιοχή, αλλά δεν κατάφερε να σημαδέψει εστία. Κι αφού η Σέφιλντ δεν ισοφάρισε, ο Άμπραχαμ έκανε το 2-0! Τραγικό λάθος από το κεντρικό δίδυμο των φιλοξενουμένων, με την μπάλα να φτάνει στον Άμπραχαμ και αυτός να μην δυσκολεύεται να πλασάρει σωστά. Κάπως έτσι και χωρίς να χρειαστεί να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης, η ομάδα του Φρανκ Λάμπαρτ, πήγε στα αποδυτήρια με ένα πολύ μεγάλο προβάδισμα.

Στην επανάληψη, H Σέφιλντ βρήκε γκολ με το καλημέρα. Ο Ρόμπινσον με ωραίο πλασέ μέσα απο την περιοχή, έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Κέπα και έδωσε νέο ενδιαφέρον στο ματς. Στο 55′ ο Χέντερσον έκανε σπουδαία επέμβαση και κράτησε την ομάδα του στο παιχνίδι. Ο Αθπιλικουέτα έκανε ωραίο γύρισμα, ο Άμπραχαμ έκανε με την μία το σουτ, αλλά ο τερματοφύλακας της Σέφιλντ έδειξε τα αντανακλαστικά του. Οι φιλοξενούμενοι προσπαθούσαν να ανέβουν για να ισοφαρίσουν αφήνοντας πίσω χώρους. Αυτό έδωσε ρυθμό στο ματς και συνεχόμενες εναλλαγές των κατοχών. Στο 69′ ο Ζουμά έστειλε την μπάλα κόρνερ, πριν προλάβει ο Ρόμπινσον να γίνει επικίνδυνος. Στο 81′ ο Στίβενς σούταρε με την μπάλα να κοντράρει και να αλλάζει πορεία, αλλά ο Κέπα αντέδρασε γρήγορα. Στο 88′ ο Ρόμπινσον βρέθηκε σε καλό σημείο μέσα στην περιοχή, το τάκλιν του Τομόρι όμως έστειλε την μπάλα κόρνερ. Στο 89′ ήρθε η μεγαλύτερη φάση στο ματς. Ο Μουσέτ έκανε την σέντρα, αυτή βρήκε λίγο στο πόδι του Ζουμά και κατέληξε στην εστία του Κέπα. Δικαίωση για την Σέφιλντ που δεν παράτησε το ματς. Η Τσέλσι δεν βρήκε απάντηση στον εναπομείναντα χρόνο και το παιχνίδι έληξε στο 2-2.

Τα highlights.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ