Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Δυσαρεστημένος με την διοίκηση της Ρεάλ ο Ζιντάν!

Ο Ζινεντίν Ζιντάν χρεώνει στην διοίκηση της Ρεάλ την μη συμφωνία για την απόκτηση του Πολ Πογκμπά...

Ο Ζινεντίν Ζιντάν είναι ενοχλημένος με τον τρόπο που χειρίστηκε η Ρεάλ τις διαπραγματεύσεις με τον Πολ Πογκμπά…

H Ρεάλ Μαδρίτης ενισχύθηκε σημαντικά την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο. Ωστόσο, δεν πραγματοποιήθηκαν όλα τα θέλω του Ζινεντίν Ζιντάν. Αντιθέτως φαίνεται πως η νούμερο ένα επιλογή του Ζιντάν, δεν θα μετακομίσει στο «Μπερναμπέου».

Ο Γάλλος προπονητής ήθελε όσο τίποτε άλλο την απόκτηση ενός μέσου που θα ανεβάσει επίπεδο τον σύλλογο. Το όνομα αυτού, Πολ Πογκμπά. Οι δύο συμπατριώτες τα έχουν πει από τις αρχές του καλοκαιριού και έχουν δώσει τα χέρια. Ωστόσο, οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στους δύο συλλόγους δεν έχουν… καρποφορήσει.

Σύμφωνα με Μέσα της Ισπανίας ο Ζιζού είναι δυσαρεστημένος με την στάση που κράτησαν οι Μαδριλένοι στις συζητήσεις με την Γιουνάιτεντ…

Η διοίκηση των «μερένχες» είχε δώσει εγγυήσεις στον Ζινεντίν Ζιντάν, πως ήταν θέμα ημερών η έλευση του Πολ Πογκμπά. Κάτι τέτοιο όμως δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ, κάτι που δυσαρέστησε σε μεγάλο βαθμό τον Γάλλο τεχνικό.

Η πλευρά του Ζιντάν θα έχει συνάντηση με τους ανθρώπους του συλλόγου μέσα στις επόμενες ημέρες, προκειμένου να δοθούν εξηγήσεις! Πάντως ήταν μια μεταγραφή που θα ανέβασε επίπεδα την Ρεάλ, με τον Ζιζού να είχε αποφασίσει να δώσει τα ηνία της ομάδας στον άσο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ