Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προανήγγειλε μέχρι και… δύο μεταγραφές ο Ζιντάν!
Ρεάλ Μαδρίτης

Προανήγγειλε μέχρι και… δύο μεταγραφές ο Ζιντάν!

Ο Ζινεντίν Ζιντάν περιμένει... περαιτέρω ενίσχυση, όπως αποκάλυψε με δηλώσεις του!

31.08.2019 | 18:48

Ο Ζινεντίν Ζιντάν υποστήριξε πως η Ρεάλ Μαδρίτης θα προχωρήσει σίγουρα σε μία μεταγραφή, αφήνοντας παράθυρο και για μια δεύτερη!

Η μεταγραφική περίοδος πλησιάζει στο τέλος και η Ρεάλ Μαδρίτης αναμένεται να κάνει μερικά… χτυπήματα ακόμα. Όπως αποκάλυψε ο Ζινεντίν Ζιντάν, οι Μαδριλένοι σκοπεύουν να προχωρήσουν σε περαιτέρω ενίσχυση του ρόστερ.

«Υπάρχει χρόνος μέχρι την Δευτέρα. Όλα είναι πιθανά, μπορεί να κάνουμε μια μεγάλη μεταγραφή, ίσως και δύο. Πρέπει να κάνουμε υπομονή και θα δούμε στην συνέχεια. Πλέον όμως όλοι πρέπει να συγκεντρωθούμε στο αυριανό παιχνίδι», είπε.

«Στο τέλος της ημέρας αυτή είναι η ομάδα που θα έχω, με αυτό το υλικό και είμαι απόλυτα υπερήφανος για αυτό. Δεν πρόκειται να παραπονεθώ για την ομάδα που έχω, δεν είμαι τέτοιος τύπος, επιπλέον η μεταγραφική περίοδος είναι ακόμα ανοιχτή», τόνισε.

Επιπλέον αναφέρθηκε και στα όσα γράφονται σχετικά με την σχέση του με τον Φλορεντίνο Πέρεθ

«Η σχέση μου με τον Φλορεντίνο Πέρεθ ήταν πάντα καλή. Αυτός με έφερε εδώ και δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Εμείς πιστεύουμε στους εαυτούς μας και θεωρώ πως με την δουλειά θα το δείξουμε στο γήπεδο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Γάλλος τεχνικός μίλησε και για τον Κέιλορ Νάβας, ο οποίος είναι στην πόρτα της εξόδου…

«Ο Νάβας θα είναι μαζί μας και αύριο και μεθαύριο. Θα μπορούσε να αποχωρήσει όμως, θα δείξει», τόνισε.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ετικέτες
Exit mobile version