ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
Αφήνει τα πολλά πολλά ο προπονητής της Νότιγχαμ: «Ας δούμε την πραγματικότητα» (vid)
Μας έπεσαν τα σαγόνια με τη νέα Φεράρι του Κριστιάνο Ρονάλντο! (pic, vid)
Απαισιόδοξος ο Ούλι Χένες: «Αδύνατο να φέρουμε στην Μπάγερν τον Τσάμπι Αλόνσο»
Πλησιάζει το τέλος του Μπόελι από την προεδρία της Τσέλσι!
Λίβερπουλ: Βρήκε τον αντι-Σαλάχ και… ξενέρωσε τους οπαδούς της!
Γιουνάιτεντ, πλησιάζει ο παικταράς – Ένας «μάγος» στο Ολντ Τράφορντ με… 60 εκατ. ευρώ!
Μπρούνο Φερνάντες, 2024
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μίλαν

Πρώτο “τρίποντο” για την Μίλαν

Σε ένα ματς με πολύ ρυθμό, η Μίλαν έκανε το καθήκον της απέναντι στην Μπρέσια και παράλληλα σημείωσε την πρώτη της νίκη στην φετινή ΣεριεΑ.

Πρώτο “τρίποντο” για την Μίλαν

Μπορεί το ματς να μην είχε πολλές μεγάλες ευκαιρίες μέχρι το 80′, είχε όμως ρυθμό και κυρίως πολύ “πρέσινγκ”. Η Μίλαν βρήκε γρήγορο γκολ και κατάφερε να κρατήσει το προβάδισμά της μέχρι το “φινάλε”. Η Μπρέσια μπορούσε να ισοφαρίσει σε κάποιες περιπτώσεις στο πρώτο μέρος. Σε γενικές γραμμές όμως, η Μίλαν είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού και κατάφερε να κάνει την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.  Στο τελευταίο δεκάλεπτο, οι γηπεδούχοι έχασαν ένα σορό ευκαιρίες, αρκέστηκε όμως στους 3 βαθμούς που τους έδωσε και το 1-0. Πολυτιμότερος, ο σκόρερ Τσαλχάνογλου, που εκτός του τέρματος που σημείωσε, ήταν ιδιαίτερα κινητικός για του γηπεδούχους. Πιάτεκ και Μπορίνι όταν μπήκαν στο παιχνίδι, έκαναν πολύ πιο επιθετική την Μίλαν.

Το ματς.

H Μίλαν ευτύχησε να προηγηθεί στην πρώτη της ευκαιρία στο παιχνίδι. Ο Τσαλχάνογλου στο 10′, με ωραία κεφαλιά, έκανε το 1-0 για την ομάδα του. Στο 20′ η Μπρέσια έχασε απίστευτη ευκαιρία, με τον παίκτη της εξ επαφής να στένλει την μπάλα ψηλά. Στην αμέσως επόμενη φάση, ο Αντρέ Σίλβα επιχείρηση ένα φιλόδοξο “βολέ”, που έφυγε όμως άουτ. Στο 28′ η αντεπίθεση της Μίλαν,έφερε τον Τσαλχάνογλου σε θέση βολής. Το σουτ όμως, έφυγε άουτ. Στο 35′ ο Ντοναρούμα έδειξε τα προσόντα του. Στην βολίδα Μπισόλι έξω απο την περιοχή, ο τερματοφύλακας της Μίλαν με εντυπωσιακή εκτίναξη, κράτησε το 1-0. Έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια, σε ένα πρώτο μέρος με πολύ καλό ρυθμό. Image result for μιλαν μπρεσια 1-0

Στην επανάληψη η πρώτη φάση ήταν για την Μίλαν και τον Καστιγιέχο. Το σουτ όμως του επιθετικού της Μίλαν πέρασε λίγο άουτ στο48′. Η επόμενη σημαντική ευκαιρία ήρθε στο 69′ με τον Πιάτεκ. Ο Πιάτεκ έκανε το γύρισμα αλλά κανείς δεν πρόλαβε να βάλει το πόδι του και να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα. Δύο λεπτά αργότερα,ο Τονάλι εκτέλεσε φάουλ για την Μπρέσια, αλλά η μπάλα πήγε στην εξωτερική πλευρά των διχτυών. Μεγάλη χαμένη ευκαιρία με τον Μπορίνι στο 83′.Ο Σούσο κάνει τρομερή σέντρα, αλλά ο Μπορίνι από πλεονεκτική θέση, δεν μπορεί να καθαρίσει την υπόθεση νίκη για την Μίλαν. Στο 86′ κι άλλη μεγάλη ευκαιρία για την Μίλαν. Ο Πιάτεκ αυτή την φορά στο “τετ α τετ” δεν μπόρεσε να κάνει το 2-0. Η Μίλαν σχεδόν απαίτησε το δεύτερο γκολ. Στο 89′ το δοκάρι στέρησε το γκολ απο τον Πιάτεκ, ενώ στο 90′ αυτή την φορά ο τερματοφύλακας της Μπρέσια δεν άφησε το Πιάτεκ να πανηγυρίσει. Το δεύτερο γκολ δεν ήρθε ποτέ παρά την πίεση της Μίλαν και το ματς τελείωσε 1-0.

Τα highlights.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ