ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μπαρτσελόνα, υπό… «διάλυση» – Ο Αραχούο απάντησε στις προκλήσεις Γκουντογκάν!
Χάαλαντ «φάντασμα» – Τον μηδένισε η Ρεάλ με στατιστικά… για κλάματα! (pic)
Ο Ντάιερ γλεντάει την Άρσεναλ: «Πόσο γούσταρα που την πέταξα εκτός…» (vid)
Κάραγκερ… κράζεις: «Ρεάλ, δεν είσαι η καλύτερη! Είσαι όμως η πιο τυχερή»
H Γιουνάιτεντ στέλνει τον Γκρίνγουντ… σούμπιτο στην Ιταλία
Ρώσος δημοσιογράφος «έλιωσε» στα γέλια στην εκτέλεση πέναλτι του Μπερνάρντο Σίλβα (vid)
Έγραψε ιστορία ο Νόιερ – Περισσότερα clean sheets από κάθε άλλον στο Champions League (stats)
«Η Μπαρτσελόνα κινείται μυστικά για την απόκτηση του Ντιμπάλα»
Αντσελότι: «Μας πίεσε πολύ η Σίτι, δεν θα πεθάνει ποτέ η Ρεάλ Μαδρίτης»
H UEFA… ζει και αναπνέει για το σενάριο Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαπέ
Λίβερπουλ: Στο Λονδίνο ο παιχταράς που θα διαδεχθεί τον Σαλάχ
Τα δύο παιδικά λάθη του Σάκα στο φινάλε του Μπάγερν – Άρσεναλ (vid)
Ρόντρι: «Είδα μόνο μια ομάδα στο γήπεδο, έπρεπε να περάσει η Σίτι»
Μπέλινγχαμ: «Δεν υπάρχει πίεση, ευθύνη και ευλογία να παίζεις για τη Ρεάλ Μαδρίτης»
Σίτι – Ρεάλ: Βασιλική εκδίκηση, αποκαθήλωση της πρωταθλήτριας Ευρώπης! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Premier League

Αυτή η δυάδα είναι σαν… φωτιά! Ουνανανα!

Γι' ακόμη μία φορά χάρη στα γκολ των Λακαζέτ και Ομπαμεγιάγκ η Άρσεναλ γλύτωσε τα χειρότερα (από 0-2,2-2) στο εντός έδρας ματς κόντρα στην Τότεναμ.

Αυτή η δυάδα είναι σαν… φωτιά! Ουνανανα!

Από τότε που η Άρσεναλ πήρε τους Αλεξάντρ Λακαζέτ και Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ έχει λύσει το επιθετικό της πρόβλημα. Οι εν λόγω κύριοι ήταν και πάλι οι πρωταγωνιστές της στο εντός έδρας παιχνίδι με την Τότεναμ στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ.

Τα “σπιρούνια” μπήκαν δυναμικά. Προηγήθηκαν με δύο γκολ. Ωστόσο, δεν είχαν υπολογίσει τη δυάδα- φωτιά των γηπεδούχων. Αυτή έκανε το… καθήκον της και έτσι το ματς έληξε 2-2.

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Το ντέρμπι στο Βόρειο Λονδίνο τα είχε όλα. Ήταν ένα από αυτά που θα θυμόμαστε για πολύ καιρό. Ίσως και χρόνια. Οι δύο ομάδες μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο για να παράξουν θέαμα. Αυτό δίνει μπόνους και στους δύο προπονητές. Οπότε το… αποτέλεσμα πήγε σε δεύτερη μοίρα. Τα πράγματα δεν θα μπορούσαν να πάνε καλύτερα για την Τότεναμ.

Στο 10′ ήταν ήδη μπροστά στο σκορ χάρη στον Κρίστιαν Έρικσεν. Ο Δανός χαφ εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την κακή επέμβαση του Λένο που στην ουσία του… χάρισε το γκολ. Εκείνος προ κενής εστίας δεν θα μπορούσε να αστοχήσει. Η Άρσεναλ συνέχισε να έχει την κατοχή της μπάλας. Ωστόσο, δεν μπορούσε να βρει εύκολα διάδρομο προς την εστία του Ούγκο Γιορίς.

Και δεν ήταν μόνο αυτό. Λίγο πριν την ανάπαυλα οι “πετεινοί” πανηγύρισαν το δεύτερο γκολ τους. Αυτή τη φορά από το σημείο του πέναλτι. Ο Χάρι Κέιν δεν αστόχησε και έκανε αυτό που ξέρει καλύτερα από τον καθένα. Έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Λένο. Από εκεί και πέρα η Τότεναμ… χάθηκε.

Μπροστά βγήκαν δύο γνώριμα πρόσωπα. Ο Αλεξάντρ Λακαζέτ και ο Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ. Ένα επιθετικό δίδυμο που κάνει τη διαφορά και φέτος για τους Λονδρέζους. Ο Γάλλος φορ μείωσε στο 42′ με ωραίο σουτ. Αυτό ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους. 2-1 υπέρ της Τότεναμ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός ήταν εξίσου γρήγορος, χωρίς όμως πολλές φάσεις. Παρόλα αυτά ο “Όμπα” βρήκε την ευκαιρία και με μία προβολή “έγραψε” το 2-2. Αυτό ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. Ένα ντέρμπι που τα είχε όλα μα πάνω απ’ όλα ένα επιθετικό ντουέτο που δείχνει πως μπορεί να προσφέρει μεγάλες στιγμές στην Άρσεναλ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ