ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Γιουνάιτεντ: O αρχηγός άργησε αλλά πήρε μπροστά (stats)
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον φορ που θέλει στο Νησί αλλά είναι πανάκριβος
Ο Μπέλινγχαμ βάζει παντού… γκολάρες – Η «καυτή» σύντροφος του αστέρα της Ρεάλ Μαδρίτης (pics)
Σιγά που θα άφηνε η Μπάγερν Μονάχου – Βρήκε ποιον θα αρπάξει από τη Λεβερκούζεν
H Ρεάλ Μαδρίτης έχει στα… χέρια της την καλύτερη «σκούπα» της La Liga (stats)
Μπαρτσελόνα: Οι τρεις εγγυήσεις του Λαπόρτα που άλλαξαν την απόφαση του Τσάβι
Κλοπ: «Τα κάναμε όλα λάθος με Έβερτον, συγνώμη από τους οπαδούς μας»
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Μπέιλ έσωσε από «ναυάγιο» τη Βασίλισσα (vid)

Ο κατά πολλούς «κομμένος» από τον Ζινεντίν Ζιντάν, Γκάρεθ Μπέιλ ήταν ο μοναδικός που στάθηκε στο ύψος του στο Μαδριγάλ (2-2) γλιτώνοντας την Ρεάλ Μαδρίτης από τα χειρότερα.

Ο Μπέιλ έσωσε από «ναυάγιο» τη Βασίλισσα (vid)

Συνέχεια στα ανεπιτυχή αποτελέσματα για την Ρεάλ Μαδρίτης. Αυτή τη φορά η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν άφησε δύο πολύτιμους βαθμούς στο Μαδριγάλ κόντρα στην Βιγιαρεάλ. Ο Γκάρεθ Μπέιλ με δύο δικά του τέρματα κατάφερε να αποσοβήσει τα χειρότερα χαρίζοντας τον βαθμό της ισοπαλίας στους φιλοξενούμενους. Τζέραρντ και Γκόμεζ τα τέρματα για τους γηπεδούχους.

Μία εβδομάδα μετά την εντός έδρας ισοπαλία κόντρα στην Βαγιαδολίδ, η Ρεάλ ταξίδεψε στο διαχρονικά αφιλόξενο Μαδριγάλ. Η Βιγιαρεάλ με το πέρας των δύο πρώτων στροφών δεν έχει καταφέρει να πανηγυρίσει ροζ φύλλο αγώνος. Τα «Κίτρινα Υποβρύχια» πέρυσι γλίτωσαν τον υποβιβασμό, όμως και φέτος τα πράγματα δύσκολα θα αλλάξουν.

Με τον Ζινεντίν Ζιντάν να δίνει ξανά φανέλα βασικού στον Γκάρεθ Μπέιλ και βάζοντας παράλληλα μαζί τους Γιόβιτς και Μπενζεμά έδειξε εξαρχής διάθεση να επιτεθεί στον αντίπαλο. Εντούτοις το ξεκίνημα του αγώνα βρήκε τη «Βασίλισσα» να μένει πίσω στο σκορ.

Εκαμπί, Γκόμεζ και Τζέραρντ ξεχύθηκαν στην αντεπίθεση, έπαιξαν στο όριο του οφσάιντ και εν τέλει κατάφεραν να παραβιάσουν την εστία του Τιμπό Κουρτουά. Ο Τζέραρντ στο 11′ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των Μαδριλένων τρελαίνοντας τους οπαδούς των γηπεδούχων.

Ο Μπέιλ έσωσε Ρεάλ και Ζιντάν

Από εκείνο το σημείο και μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους, τα ηνία της αναμέτρησης πήγαν εξ ολοκλήρου στα πόδια των ποδοσφαιριστών της Ρεάλ Μαδρίτης. Οι καλά κλεισμένοι χώροι δεν άφηναν περιθώριο για απειλές εντός περιοχής, με τους φιλοξενούμενους να φθάνουν συχνά στην πηγή χωρίς όμως να πίνουν νερό.

Οι προειδοποιητικές βολές των Ράμος και Κρόος δεν εισακούστηκαν όπως θα έπρεπε στην άμυνα της Βιγιαρεάλ. Έτσι λίγο πριν την ολοκλήρωση του ημιχρόνου η ομάδα του Ζιντάν βρήκε την απάντηση που έψαχνε. Ο Ντάνι Καρβαχάλ πάτησε περιοχή και την κατάλληλη στιγμή πάσαρε στον αμαρκάριστο Μπέιλ με τον Ουαλό να ισοφαρίζει εύκολα σε 1-1.

Στο 2ο ημίχρονο η πίεση της Ρεάλ για την ανατροπή φάνηκε από το πρώτο δευτερόλεπτο. Με συντονισμένες προσπάθειες το σύνολο του Ζιντάν έβαλε την Βιγιαρεάλ μέσα στην περιοχή της, αφήνοντας την να ελπίζει σε μια αντεπίθεση. Γιόβιτς και Μπενζεμά πάτησαν πολλάκις την περιοχή του Φερνάντεζ, ωστόσο ο Ισπανός κίπερ φώναξε «παρών» σε όλες τις επικίνδυνες στιγμές.

Στο 60′ ο Καρίμ Μπενζεμά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα όμως το τέρμα του Γάλλου ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Οριακή φάση με τον διαιτητή να εμπιστεύεται το VAR δίνοντας την παράβαση. Σαν να μην έφτανε αυτό για την Ρεάλ, οι γηπεδούχοι στην πρώτη του επίσκεψη στα αντίπαλα καρέ βρήκαν ξανά τον στόχο.

Φάση διαρκείας στα καρέ του Κουρτουά με τελικό αποδέκτη της μπάλας τον Γκόμεζ, ο οποίος με δική του προβολή έδωσε ξανά το προβάδισμα στην ομάδα του στο 74′. Από εκείνο το σημείο και έπειτα ο ρυθμός του αγώνα έγινε φρενήρης με την Ρεάλ να αναζητά άμεσα τέρμα.

Η Βιγιαρεάλ έδειχνε να στέκεται όρθια σε κάθε επίθεση των αντιπάλων της όμως στο 85′ δεν μπόρεσε να αντισταθεί στον Γκάρεθ Μπέιλ. Ο Ουαλός επιθετικός πήρε ξανά το όπλο του και με ωραίο συρτό σουτ ισοφάρισε σε 2-2. Αυτό ήταν και το τελικό σκορ με την Ρεάλ να φεύγει από το Μαδριγάλ με τον βαθμό της ισοπαλίας ακόμη μία χρονιά.

Βιγιαρεάλ

Φερνάντεζ, Κουντίγια, Τόρες, Αλμπιόλ, Γκασπάρ, Ιμπόρα, Καθόρλα, Εκαμπί, Γκόμεζ, Τσουκβουέζε, Τζέραρντ

Ρεάλ Μαδρίτης

Κουρτουά, Καρβαχάλ, Βαράν, Ράμος, Μεντί, Βάσκεζ, Κασεμίρο, Κρόος, Μπέιλ, Γιόβιτς, Μπενζεμά

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ