Ευρώπη

Με βιντεάρα παρουσίασε τον Φαλκάο η Γαλατασαράι! (vid)

Στη Γαλατασαράι θα παίζει από εδώ και πέρα ο Ραδαμέλ Φαλκάο με τους Τούρκους να ανακοινώνουν την απόκτησή του με βίντεο- υπερπαραγωγή.

Μία από τις πιο σημαντικές μεταγραφές στην ιστορία της ολοκλήρωσε με κάθε επισημότητα η Γαλατασαράι. Εκείνη του Ραδαμέλ Φαλκάο. Ο έμπειρος φορ το τελευταίο χρονικό διάστημα είχε επαφές με τους Τούρκους. Στο τέλος τα βρήκαν οι δύο πλευρές και έδωσαν τα χέρια.

Έτσι, η “Γαλατά” έκανε ένα από τα μεγαλύτερα “μπαμ” λίγο πριν το φινάλε της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου. Ωστόσο, για να συμβεί αυτό έπρεπε να βάλει το χέρι πολύ βαθιά στην τσέπη. Κάτι που έχει κάνει και άλλες φορές κατά το παρελθόν.

Ο Κολομβιανός φορ πέρασε με επιτυχία όλες τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Στη συνέχεια βρέθηκε στα γραφεία της νέας του ομάδας, ώστε να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο που θα έχει ισχύ ως και το καλοκαίρι του 2022.

Έτσι, τον παρουσίασε τον Φαλκάο η Γαλατασαράι

Ο Φαλκάο δεν είναι κανένας τυχαίος. Επί σειρά ετών υπήρξε ένας από τους καλύτερους σέντερ φορ στον κόσμο. Αν όχι ο καλύτερος για κάποιες σεζόν, μιας και τα γκολ του εκτός από εντυπωσιακά ήταν και πολλά. Έχει περάσει από πολλές ομάδες και έχει τους δικούς του υποστηρικτές που μόνο λίγοι δεν είναι.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε άλλωστε πως εκτός από σπουδαίος επιθετικός είναι και σπουδαίος άνθρωπος. Ωστόσο, το ίδιο σπουδαίο με τον Κολομβιανό και την αξία του ήταν το βίντεο που δημιούργησαν οι Τούρκοι για να ανακοινώσουν με κάθε επισημότητα τη μεταγραφή του σε αυτούς.

Αποτέλεσμα αντάξιο της αξίας του “Τίγρη”.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ