ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Topics

Μεταγραφές 2019: Ή τώρα ή ποτέ!

Μπαίνουμε αισίως στο τελευταίο 24ωρο και της φετινής μεταγραφικής περιόδου. Οι μεταγραφές που έγιναν πολλές, οι φήμες που ακούστηκαν ακόμα περισσότερες! Εκατομμύρια δαπανήθηκαν, προσδοκίες γεννήθηκαν και τόνοι μελάνι χύθηκαν για να περιγράψουν τα τεκταινόμενα. Όλα αυτά όμως, σε περίπου 24 ώρες θα είναι πια παρελθόν. Το καλοκαίρι του 2019 εκπνέει αύριο στις 12 τα μεσάνυχτα, […]

Μεταγραφές 2019: Ή τώρα ή ποτέ!

Μπαίνουμε αισίως στο τελευταίο 24ωρο και της φετινής μεταγραφικής περιόδου. Οι μεταγραφές που έγιναν πολλές, οι φήμες που ακούστηκαν ακόμα περισσότερες! Εκατομμύρια δαπανήθηκαν, προσδοκίες γεννήθηκαν και τόνοι μελάνι χύθηκαν για να περιγράψουν τα τεκταινόμενα. Όλα αυτά όμως, σε περίπου 24 ώρες θα είναι πια παρελθόν. Το καλοκαίρι του 2019 εκπνέει αύριο στις 12 τα μεσάνυχτα, αφήνοντας κάποιους ευχαριστημένους, κάποιους προβληματισμένους και κάποιους, με μια κρυφή τελευταία ελπίδα

Ως θεατές δεν είχαμε παράπονο! Αζάρ,  Γκριεζμάν, Κουτίνιο, Λουκάκου, Φέλιξ, Αλέξις και άλλοι, αναστάτωσαν την καλοκαιρινή μας ηρεμία και  πήραν την μεταγραφή που έψαχναν. Υπάρχουν όμως και κάποιοι ακόμα, που προς το παρόν περιμένουν!

Νεϊμάρ

 

Πρώτος και καλύτερος στην λίστα μας ο Νεϊμάρ. Πραγματικά αν μπορέσει κάποιος να καταγράψει, πόσα άρθρα γράφτηκαν παγκοσμίως, με σενάρια για την μεταγραφή του, θα καταφέρει να σοκάρει τους πάντες! Ακόμα και μια θέση στο ρεκόρ «Γκίνες» θα μπορούσε να δημιουργηθεί για αυτό το φαινόμενο.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Ο Νεϊμάρ, κάποια στιγμή νωρίς μέσα στο καλοκαίρι, παρουσιάστηκε ανένδοτος σχετικά με την απόφασή του να αποχωρήσει από την Παρί. Ο Βραζιλιάνος, σύμφωνα πάντα με τα δημοσιεύματα, εμφανίστηκε απογοητευμένος με την προ διετίας επιλογή του και ζήτησε κατ’ επειγόντως την επιστροφή του στην Βαρκελώνη. Η Μπαρτσελόνα παρότι είχε κλεισμένο τον Γκριεζμάν και ένα καράβι παικταράδες στην συγκεκριμένη θέση, φάνηκε έτοιμη να κάνει τα πάντα για την επιστροφή του «ασώτου υιού». Στα τρελά σενάρια που ακούστηκαν, η Μπαρτσελόνα προσέφερε στην Παρί, τον Κουτίνιο, τον Ντεμπελέ, τον Ράκιτιτς και 100 εκατομμύρια ευρώ (και το μισό Καμπ Νου), με τους Παριζιάνους όμως να λένε όχι!

Πάνω στο ίδιο μοτίβο, γράφτηκαν περίπου άλλα χίλια σενάρια, κανένα όμως δεν μπόρεσε να κερδίσει την συγκατάθεση των Γάλλων. Στο κόλπο για τον Νεϊμάρ, μπήκε και η Ρεάλ, με αντίστοιχα παράλογες προτάσεις. Τελευταία και η Γιουβέντους ήταν έτοιμη για την ανατροπή αλλά τελικά και εκείνη περιορίστηκε σε άκαρπες προσπάθειες.

Ο Νεϊμάρ τις τελευταίες ημέρες έχει επιστρέψει στις προπονήσεις και κατά πάσα πιθανότητα θα συνεχίσει και το χρόνου στην Παρί. Μόνο μια τεράστια έκπληξη στις καθυστερήσεις, θα μπορέσει να αλλάξει μια κατάσταση που μοιάζει προδιαγεγραμμένη. Δεν ξέρουμε αν όλο αυτό που έγινε με τον Νεϊμάρ ήταν κάποιο κόλπο, ώστε να κρατηθεί σε υψηλά στάνταρ το ενδιαφέρον του κόσμου. Το μόνο σίγουρο είναι ότι στην τελική, όλοι κουράστηκαν με το θέμα και λίγοι ήταν αυτοί που πίστευαν ότι θα υπάρξει κάποια ουσιώδης εξέλιξη. Νεϊμάρ, ραντεβού το 2020!

Κρίστιαν Έρικσεν

 

 Η περίπτωση του Δανού, αποτελεί μέχρι και σήμερα μυστήριο. Ή που όλοι περιμένουν να λήξει το συμβόλαιο του (λήγει το 2020) , ή που έχει κλείσει ήδη σε κάποια ομάδα και απλά περιμένουν να τον ανακοινώσουν άμεσα. Πάντως και τα δύο αυτά σενάρια, έχουν κενό. Από την μία, γιατί οι ομάδες που τον θέλουν να μπουν σε διαδικασία πλειστηριασμού του χρόνου;

Ενώ από την άλλη, γιατί ο Έρικσεν να έχει κλείσει κάπου και να έπαιξε βασικός στο ματς με την Άρσεναλ; Το επίσης παράδοξο στην περίπτωση του, είναι ότι ενώ ακούγαμε συνεχώς ενδιαφέρον ομάδων, το τελευταίο διάστημα όλα αυτά έχουν κοπάσει. Λένε πως πριν την καταιγίδα, υπάρχει πάντα νηνεμία. Ίσως το ίδιο να συμβαίνει και με την περίπτωση του Έρικσεν. Για καλό και για κακό πάντως, κρατήστε και το σενάριο ο παίκτης να πάει του χρόνου ελεύθερος στην Γιουβέντους… για ευνόητους λόγους!

Μάουρο Ικάρντι

Σχέση ερωτευμένου ζευγαριού θυμίζει η καλοκαιρινή ιστορία Ικάρντι και Ίντερ. Αρχικά ο Αργεντινός αρνιόταν να ανανεώσει το συμβόλαιο του και ζήτησε να φύγει από την ομάδα. Οι προτάσεις που ήρθαν δεν ικανοποίησαν και ο Ικάρντι δεν έβρισκε λύση. Η άφιξη του Λουκάκου και η απόφαση της διοίκησης να πάρει το νούμερο (9), έκανε τους πάντες να πιστέψουν ότι ο αρχηγός της Ίντερ είναι πλέον παρελθόν.

Γιουβέντους και Νάπολι είχαν ήδη ακονίσει τα ξίφη τους για την επικείμενη μονομαχία, με στόχο την υπογραφή του παίκτη. Ο χρόνος περνούσε, εξέλιξη δεν υπήρχε και ξαφνικά ο Ικάρντι, βλέποντας ότι η Ίντερ ενισχύθηκε και ότι οι προτάσεις που είχε δεν κάλυπταν τις προσδοκίες του, ζήτησε να παραμείνει στην ομάδα. Τότε ήταν η Ίντερ όμως, που έκανε το δικό της «καπρίτσιο» και ενημέρωσε τον παίκτη ότι δεν υπολογίζεται.

Τις τελευταίες μέρες, κυκλοφορούν πολλά δημοσιεύματα για τον Ικάρντι. Άλλα ότι η Μονακό τα έχει βρει με την Ίντερ, άλλα ότι θα πάει δανεικός στην Ατλέτικο. Την ίδια ώρα, δημοσιεύματα από την Ιταλία αναφέρουν ότι ο Ικάρντι πήρε το (7) και είναι έτοιμος για νέα αρχή στην ομάδα. Η αλήθεια είναι ότι όλα τα σενάρια παίζουν και ίσως αυτός να έχει τις περισσότερες πιθανότητες σε σχέση με τους προαναφερθέντες, να πάρει την μεταγραφή της τελευταίας στιγμής.

Ιβάν Ράκιτιτς

Ο Ράκιτιτς, μπορεί να ήταν βασικός και αναντικατάστατος στην Μπαρτσελόνα των τελευταίων ετών, το καλοκαίρι όμως τα πράγματα έμπλεξαν πολύ για τον παίκτη. Ο Ντε Γιονγκ ήρθε, ο Άρτουρ χαίρει της εκτίμησης του Βαλβέρδε και ξαφνικά ο Ράκιτιτς δεν είναι απαραίτητος. Η Μπάρτσα, με λίγη δόση «ασέβειας» προς την προσφορά του Κροάτη στην ομάδα, ήθελε να τον δώσει ως αντάλλαγμα για τον Νεϊμάρ. Οι πεισματικές αρνήσεις όμως της Παρί στο «πρέσινγκ» των Καταλανών, κράτησαν τον Ράκιτιτς στην Βαρκελώνη.

Παράλληλα, Γιουνάιτεντ και Μπάγερν προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν αυτή την υποβάθμιση του ρόλου του Κροάτη και να αρπάξουν το παίκτη. Η Μπαρτσελόνα τότε, δεν έδειξε ιδιαίτερα πρόθυμη να ξεπουλήσει τον παίκτη, ξέροντας τι μπορεί να προσφέρει όποτε κι αν του ζητηθεί. Η τελευταία μέρα των μεταγραφών, μοιάζει να αφήνει την περίπτωση του Ράκιτιτς ανεπηρέαστη, εκτός κι αν μια νέα πρόταση για τον Νεϊμάρ, μπλέξει πάλι τα πράγματα…

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ