Λειψία

Παρτενέρ του Βέρνερ ο Πάτρικ Σικ (pic)

Η Λειψία όχι μόνο κράτησε τον Τίμο Βέρνερ στην κορυφή της επίθεσης της, αλλά με «χτύπημα» της τελευταίας στιγμής τον πλαισίωσε με έναν εξίσου ταλαντούχο ποδοσφαιριστή, τον Πάτρικ Σικ.

Η επίθεση της Λειψίας της δίνει φτερά! Ο γερμανικός σύλλογος έφθασε σε συμφωνία για τον δανεισμό του Τσέχου διεθνή επιθετικού, Πάτρικ Σικ. Η Ρόμα έδωσε τα… χέρια με την Ρεντ Μπουλ για την παραχώρηση του 23χρονου στράικερ. Ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής θα βρίσκεται στην Λειψία τουλάχιστον για μια σεζόν.

Αυτό ορίζει ο μονοετής δανεισμός, στον οποίο ωστόσο υπάρχει και οψιόν αγοράς. Οι Γερμανοί αν μείνουν ευχαριστημένοι με την παρουσία του Σικ τότε θα μπουν σε διαδικασία αγοράς των δικαιωμάτων του. Με τους Βέρνερ και Σικ η επιθετική τους γραμμή βρίσκεται στα καλύτερα της.

Σπάρτα Πράγας, Ρόμα και τώρα Λειψία για τον Σικ

Η καριέρα του Τσέχου βρίσκεται σε σταθερή ανοδική πορεία. Στους «Τζιαλορόσι» ο χρόνος συμμετοχής του ήταν μοιραία περιορισμένος. Από τη στιγμή που ο Έντιν Τζέκο παρέμεινε στην «Αιώνια Πόλη» ήταν σχεδόν βέβαιη η αποχώρηση του, μιας ο Φονσέκα επιθυμεί άλλον στην θέση του Τσέχου. Οι δυνατότητες του Σικ στον επιθετικό τομέα είναι γνωστές. Ψηλός με καλό χειρισμό της μπάλας και εκτελεστική δυνότητα που εντυπωσιάζει αναλογικά με την σωματοδομή του.

Τα πρώτα βήματα του 23χρονου έγιναν εντός Τσεχίας. Η Σπάρτα Πράγας τον έφερε στην ποδοσφαιρική επιφάνεια. Από κει το τρένο δεν άργησε να μπει στις ράγες για το ταξίδι στην ευρωπαϊκή καριέρα. Ένα μικρό πέρασμα στην Μποέμιανς και αμέσως μετά το άλμα στην Ιταλία και την Σαμπντόρια. Η παρουσία του στην Γένοβα διήρκεσε μονάχα μια χρονιά. Μετά ήρθε η Ρόμα και τώρα η Λειψία!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ