Τότεναμ

Ο Κόντε δίνει… ελπίδα στον Έρικσεν

Μετά τις «καθαρές» προθέσεις του Κρίστιαν Έρικσεν να αποχωρήσει το φετινό καλοκαίρι από την Τότεναμ, η συνεργασία των δύο πλευρών περνά στο τελευταίο της στάδιο, με τον χειμώνα να φέρνει τον Δανό οριστικά εκτός Λονδίνου.

Από το 2013 ο Κρίστιαν Έρικσεν υπηρετεί πιστά την Τότεναμ. Ο 27χρονος μέσος όλα αυτά τα χρόνια έχει ανέβει επίπεδο στο Λονδίνο προσφέροντας στην ομάδα του ποιότητα στην δημιουργία του παιχνιδιού της. Έξι χρόνια μετά, έρχεται η στιγμή ο Έρικσεν να αναζητήσει νέες προκλήσεις, μια νέα προοπτική που θα του φέρει αυτό που του λείπει. Οι τίτλοι!

Η Ρεάλ Μαδρίτης το φετινό καλοκαίρι κυνήγησε εξίσου τις περιπτώσεις των Πογκμπά και Έρικσεν. Οι Μαδριλένοι ήθελαν την απόκτηση ενός ικανού πλέιμεικερ, ο οποίος θα μπορούσε να εκμεταλλευτεί τα όπλα της επίθεσης τους. Τελικά και οι δύο περιπτώσεις «ναυάγησαν» παραμένοντας αμφότεροι στο Νησί.

Η Ίντερ έρχεται να αρπάξει» τον Έρικσεν

Στο μυαλό του Δανού τα πράγματα δεν άλλαξαν. Η θέση του παραμένει ίδια. Μένει στην Τότεναμ μέχρι να φύγει περιμένοντας καρτερικά τον Ιανουάριο. Οι Άγγλοι υποστηρίζουν πως οι πιθανότητες μεταγραφής είναι πολύ περισσότερες από αυτές της παραμονής. Το συμβόλαιο του ταλαντούχου μέσου με την Τότεναμ ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι. Παράλληλα οι συνομιλίες για τυχόν επέκταση της σύμβασης έχουν «παγώσει».

Εδώ λοιπόν κατά την Daily Express έρχεται το ενδιαφέρον του Αντόνιο Κόντε και της Ίντερ. Ο ιταλικός σύλλογος βιώβει μια νέα εποχή υπό την καθοδήγηση του έμπειρου τεχνικού, η οποία έχει ως μελλοντικό στόχο την κατάκτηση τίτλων στην γείτονα χώρα. Ο Έρικσεν θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ως βασικός «κουμανταδόρος» στους «Νεραντζούρι».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ