Παρί Σεν Ζερμέν

Στα δικαστήρια Μπαρτσελόνα-Νεϊμάρ!

Όσο "αγάπη" κι αν υπάρχει μεταξύ Μπαρτσελόνα και Νεϊμάρ, όταν μιλάει το χρήμα, αυτά περνάνε σε δεύτερη μοίρα. Παρότι βρέθηκαν κοντά στο να ξανασυνεργαστούν το καλοκαίρι, πλέον είναι έτοιμοι να λύσουν τις παλιές οικονομικές τους διαφορές στα δικαστήρια!

Μπορεί Μπαρτσελόνα και Νεϊμάρ να κάναν τα πάντα για να ξανασμίξουν, οι σχέσεις τους όμως, δεν δείχνουν να είναι και τόσο ρόδινες. Όσες προσπάθειες κι αν έγιναν για να επέλθει “γάμος” μεταξύ των δύο πλευρών, οι οικονομικές τους διαφωνίες από τον καιρό που ο Νεϊμάρ ήταν παίκτης της Μπαρτσελόνα, από ότι φαίνεται θα λυθούν στα δικαστήρια. Τι κι αν η Μπαρτσελόνα προσέφερε στην Παρί ένα καράβι λεφτά. Τι κι αν ο Νεϊμάρ παρακαλούσε να γυρίσει στην Βαρκελώνη. Τίποτα από αυτά δεν έχει τελικά σημασία. Παρά την ¨αγάπη¨τους, οι οικονομικές διενέξεις των δύο πλευρών φαίνεται ότι αντιμετωπίζονται ως διαφορετικό κεφάλαιο στην σχέση τους. Image result for neymar signing contract

Η Μπάρτσα διεκδικεί από τον Νεϊμάρ 75 εκατομμύρια ευρώ. Τον κατηγορεί για αθέτηση της ανανέωσης συμβολαίου που είχε υπογράψει το 2016. Την περίοδο δηλαδή, λίγο πριν αποχωρήσει για την Παρί. Ο Βραζιλιάνος πάλι, πατάει σε εκείνη την ανανέωση, ζητώντας 36.000.000 ευρώ. Όταν υπέγραψε, πήρε πριμ ανανέωσης 40 εκατομμύρια ευρώ. Τα 14 από αυτά τα έλαβε άμεσα. Παρόλα αυτά, η Μπαρτσελόνα  δεν του έδωσε τα υπόλοιπα 26, αφού ο Νεϊμάρ έφυγε για το Παρίσι. Τώρα, εκείνος θέλει αυτά τα 26, μαζί με 10 ακόμα  ως τόκους.

Στις 27 Σεπτεμβρίου λοιπόν, δίνουν ραντεβού στις δικαστικές αίθουσες. Εκεί θα γραφτεί το επόμενο κεφάλαιο στην σχέση Μπαρτσελόνα και Νεϊμάρ, που φαίνεται να είναι και το πιο πολύκροτο. Ενδιαφέρον θα υπάρξει, αν μετά από αυτή την εξέλιξη, οι δύο πλευρές θα συνεχίσουν να επιθυμούν διακαώς την εκ νέου συνεργασία τους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ