Ρεάλ Μαδρίτης

Μπέιλ: «Δεν παίζω χαρούμενος στην Ρεάλ»

Η παραμονή του Γκάρεθ Μπέιλ στην Ρεάλ Μαδρίτης είναι γεγονός, ο Ουαλός παρά τις φήμες αποχώρησης παρέμεινε στη «Βασίλισσα», όμως είναι σαφές πως δεν διάγει και τις καλύτερες των ημερών του εκεί.

H Ρεάλ Μαδρίτης της φετινής σεζόν θέλει δεν θέλει θα πορευτεί με τον Γκάρεθ Μπέιλ. Ο 30χρονος επιθετικός καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού βρέθηκε πολλάκις κοντά στην έξοδο από τον σύλλογο. Εν τέλει οι επαφές με τους εκάστοτε ενδιαφερόμενους δεν απέδωσαν καρπούς, αποτέλεσμα ο Ουαλός να μείνει στην Μαδρίτη.

Οι συνθήκες μάλιστα από «ξένο σώμα» τον έφεραν να παίρνει και πάλι ηγετικό ρόλο. Η απουσία του Εντέν Αζάρ οδηγεί τον «Ζιζού» στο να εμπιστευτεί τον Μπέιλ όσον αφορά το κομμάτι της δημιουργίας αλλά και της εκτέλεσης. Στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι στο Μαδριγάλ κόντρα στην Βιγιαρεάλ, ο Ουαλός με δύο δικά του τέρματα απεσόβησε μια ολέθρια ήττα για την ομάδα του.

Δεν ζει και τις καλύτερες των ημερών του στην Μαδρίτη ο Γκάρεθ Μπέιλ

Η διακοπή ελέω εθνικών ομάδων έφερε τον Ουαλό πίσω στο Νησί. Εκεί ο 30χρονος «έσπασε την σιωπή του» με το SkySports να… καπαρώνει το αποκλειστικό. «Καταλαβαίνω πως το καλοκαίρι έγινα αποδιοπομπαίος τράγος, περισσότερο από κάθε άλλον. Κρατάω μια επιφύλαξη αν και δεν ξέρω αν όλο αυτό ήταν ειλικρινές. Προς το τέλος της περασμένης σεζόν τα πράγματα ήταν δύσκολα. Όχι μόνο για εμένα αλλά και για την ομάδα γενικότερα.

Δεν μπορώ να πω πως παίζω χαρούμενος, όμως είμαι επαγγελματίας και πάντα δίνω αυτό που μπορώ. Είτε πρόκειται για την χώρα μου είτε για τον σύλλογο που αγωνίζομαι. Είμαι βέβαιος πως θα υπάρξει μεγαλύτερη αναταραχή. Όμως θα πρέπει να ρωτήσετε την ομάδα για όλα αυτά και όχι εμένα. Ελπίζω να βγει κάποιο συμπέρασμα» τόνισε ο Ουαλός.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ