Λίβερπουλ

Όουεν: Η Λίβερπουλ ήθελε να διώξει τον Τζέραρντ!

Η αυτοβιογραφία του Μάικλ Όουεν ανάβει φωτιές για την σχέση του Στίβεν Τζέραρντ με την Λίβερπουλ, με αφορμή την μεταγραφή του στην Αμερική το 2015!

Φωτιές ανάβει ο Μάικλ Όουεν με αυτά που γράφει στην αυτοβιογραφία του. Ο πρώην επιθετικός της Λίβερπουλ αναφέρει κάτι που ο ίδιος είχε ακούσει όπως υποστηρίζει και αφορά την σχέση της Λίβερπουλ με τον Στίβεν Τζέραρντ. Συγκεκριμένα, ο Όουεν αναφέρει: ” Στην περίπτωση του Τζέραντ, έχω αμφιβολίες για το αν ήθελε να πάει να παίξει στην Αμερική το 2015. Ενώ συνεχίζει γράφοντας : ” Έχω ακούσει ότι η διοίκηση της Λίβερπουλ, ήθελε να τον διώξει 2 χρόνια πριν τελικά φύγει”. Όπως καταλαβαίνετε, αυτή η δήλωση του Άγγλου “στράικερ”, έχει προκαλέσει μεγάλη αίσθηση.

Ο Τζέραρντ είναι αδιαμφισβήτητα από τις ιστορικές φυσιογνωμίες στο Λίβερπουλ. Οι οπαδοί της ομάδας δεν πήραν με καλό μάτι την αποκάλυψη του Όουεν. Πάντως η επιφυλακτικότητα με την οποία μεταφέρει την συγκεκριμένη φήμη, αφήνει “παραθυράκι” λάθους. Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια αντίδραση από την Λίβερπουλ ή από τον Τζέραρντ για το θέμα. Image result for gerrard chelsea

Δεν είναι η πρώτη φορά!

Δεν είναι η πρώτη φορά που έχει ακουστεί φήμη, για ενδεχόμενη αποχώρηση του Τζέραρντ από την ομάδα. Παλαιότερα δημοσιεύματα στο “νησί”, ανέφεραν ότι η Λίβερπουλ είχε δώσει την συγκατάθεσή της, για να πάρει μεταγραφή ο Τζέραρντ στην Τσέλσι. Τότε, οι δύο ομάδες είχαν συμφωνήσει στο οικονομικό κομμάτι και η μεταγραφή ήταν έτοιμη να πραγματοποιηθεί. Παρόλα αυτά, ο Τζέραρντ αρνήθηκε την πρόταση της Τσέλσι και προτίμησε να μείνει στο μεγάλο λιμάνι.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ