Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τίτε: “Αυτοί είναι οι κορυφαίοι ποδοσφαιριστές”
Ευρώπη

Τίτε: “Αυτοί είναι οι κορυφαίοι ποδοσφαιριστές”

Την άποψή του για το ποιους θεωρεί τους καλύτερους ποδοσφαιριστές αυτή τη στιγμή, κατέθεσε με δηλώσεις του ο προπονητής της Βραζιλίας, Τίτε.

06.09.2019 | 18:51

Τα τελευταία χρόνια, ένα ερώτημα που βασανίζει τους απανταχού ποδοσφαιρόφιλους του πλανήτη είναι το εξής. Ποιος είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στον κόσμο; Οι Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο μονομαχούν γι΄αυτόν τον… τίτλο, ενώ είναι και μερικοί που υποστηρίζουν τον Νεϊμάρ ή τον Εντέν Αζάρ. Ο Τίτε, ήρθε κι αυτός για να δώσει την δική του οπτική πάνω στο ζήτημα.

Ο προπονητής της εθνικής Βραζιλίας, απάντησε σε αυτό το ερώτημα μιλώντας στα ΜΜΕ της πατρίδας του. Πιο συγκεκριμένα, έδωσε μια άκρως διπλωματική απάντηση. Στην κορυφή έβαλε τους “εξωγήινους” Μέσι και Ρονάλντο, ενώ μετά τοποθέτησε τον Νεϊμάρ και τον Αζάρ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τίτε:

“Θα έβαζα στην κορυφή τον Λιονέλ Μέσι και τον Κριστιάνο Ρονάλντο, καθώς και οι δύο είναι από άλλο πλανήτη. Πίσω τους, βρίσκονται ο Νεϊμάρ και ο Εντέν Αζάρ. Για μένα και οι δύο είναι απίθανοι ποδοσφαιριστές. Ένα πλεονέκτημα που έχει ο Νεϊμάρ κόντρα στον Αζάρ, είναι πως και οι δύο σκέφτονται το ίδιο πράγμα, αλλά ο Νέι το κάνει πιο γρήγορα. Είναι ασταμάτητος.”

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version