Άρσεναλ

Τρέλανε τα νούμερα με την εμφάνισή του ο Θεμπάγιος!

Συνέχεια στις εντυπωσιακές και άκρως αποτελεσματικές εμφανίσεις του το τελευταίο χρονικό διάστημα, έδωσε ο Ντάνι Θεμπάγιος με την Ισπανία.

Στη Ρεάλ Μαδρίτης δεν θα έπαιζε… ποτέ. Περίσσευε. Γι’ αυτό το λόγο και ο Ντάνι Θεμπάγιος είπε “ναι” στην πρόταση της Άρσεναλ με κλειστά μάτια. Ο Ισπανός μπορεί να μην βρίσκεται πολύ καιρό στους “κανονιέρηδες”, αλλά φαίνεται ότι μπορεί να κάνει τη διαφορά με τις εμφανίσεις του.

Ήδη έχει κάνει παλιούς παίκτες του συλλόγου να μιλάνε με τα καλύτερα λόγια για εκείνον. Η ανοδική του πορεία συνεχίστηκε και στο ματς της εθνικής Ισπανίας κόντρα στη Ρουμανία για Euro του 2020. Εκεί ο νεαρός χαφ ήταν από τους καλύτερους και πιο αποτελεσματικούς των “φούριας ρόχας”.

Έτσι, συνέβαλε τα μέγιστα, ώστε οι Ίβηρες να επικρατήσουν εκτός έδρας με σκορ 2-1. Και όχι μόνο αυτό. Τα νούμερα του Θεμπάγιος κόντρα στους Βαλκάνιους ήταν τόσο καλά που έγιναν θέμα τόσο στον ισπανικό όσο και τον αγγλικό Τύπο.

Βρίσκεται στην καλύτερη φάση του ο Θεμπάγιος!

Πριν από μερικά χρόνια ο Θεμπάγιος ήταν από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ισπανικού ποδοσφαίρου. Γι’ αυτό και η Ρεάλ Μαδρίτης τα “έσκασε” στη Ρεάλ Μπέτις, ώστε να τον αποκτήσει. Ωστόσο, στους “μερένχες” ο χρόνος συμμετοχής ήταν από ελάχιστος ως ανύπαρκτος. Έτσι, ο δανεισμός του στην Άρσεναλ ήταν μονόδρομος.

Παρόλα αυτά ο νεαρός χαφ δείχνει ότι μπορεί να φτάσει ακόμη πιο ψηλά όσο τον εμπιστεύονται. Χαρακτηριστικό παράδειγμα τα στατιστικά του κόντρα στη Ρουμανία για τα προκριματικά του EURO 2020. Πιο συγκεκριμένα είχε δύο ντρίμπλες επιτυχημένες, 90 επαφές με την μπάλα, απόλυτη επιτυχία στις μακρινές μπαλιές (7/7), πέντε πάσες κλειδιά, δημιούργησε μία μεγάλη ευκαιρία και “έκλεψε” τέσσερις φορές την μπάλα.

Όλα αυτά σε 77 λεπτά αγώνα. Όχι και άσχημα εδώ που τα λέμε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ