Γιουβέντους

Η κίνηση του Κριστιάνο που τρέλανε τον γιο του Μάτιτς! (vid)

Γι' ακόμη μία φορά ο Κριστιάνο Ρονάλντο έδειξε πόσο σπουδαίος τύπος είναι και εκτός γηπέδου. Μιας και δεν χάλασε χατήρι στα παιδιά του Νεμάνια Μάτιτς.

Πολλές φορές τον έχουν κατηγορήσει ότι το παίζει… ιστορία. Ότι είναι δήθεν. Ότι είναι εγωιστής. Και άλλα πολλά. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει καταφέρει επί σειρά ετών να βρίσκεται στην κορυφή του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Όχι με λόγια, αλλά με πράξεις. Με νούμερα και γκολ που δύσκολα άλλοι μπορούν να φτάσουν ακόμη και στα… όνειρά τους.

Μικρή σημασία έχει αν είναι καλύτερος ή όχι από τον Λιονέλ Μέσι. Τόσο ο Πορτογάλος φορ όσο και ο Αργεντινός στράικερ έχουν κάνει το ποδόσφαιρο πολύ πιο ωραία χάρη στα μαγικά τους τα τελευταία 15 χρόνια. Αυτό είναι κάτι που δεν χρίζει αμφισβήτησης. Ούτε πόσο cool άτομο είναι ο σούπερ σταρ της Γιουβέντους.

Κάτι που επιβεβαίωσε γι’ ακόμη μία φορά. Μετά το τέλος της αναμέτρησης της εθνικής Πορτογαλίας με την αντίστοιχη της Σερβίας δεν είχε κανένα πρόβλημα να βγάλει φωτογραφίες με δύο παιδάκια. Αυτά ήταν οι γιοι του Νεμάνια Μάτιτς με τον έμπειρο μέσο να εκτελεί χρέη… φωτογράφου.

Είσαι ωραίος τύπος ρε Κριστιάνο!

Σίγουρα σε πολλούς δεν αρέσει που ο Κριστιάνο Ρονάλντο παραμένει στην κορυφή. Σίγουρα αρκετοί θα τον ήθελαν να πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο. Ωστόσο, ο έμπειρος φορ έχει καταφέρει να πάρει το μίσος προς το πρόσωπό του και να το μετατρέψει σε δύναμη. Σε ενέργεια που τον βοηθάει να γίνεται καλύτερος.

Κάτι που έχει επιβεβαιώσει πολλές φορές και ο ίδιος με δηλώσεις του. Ο ηγέτης της Πορτογαλίας σε ακόμη ένα ματς ήταν καθοριστικός. Δεν είναι τυχαίο που οι θαυμαστές του είναι πολλών και διαφορετικών ηλικιών. Άλλος στη θέση του μπορεί να είχε βαρεθεί ή να είχε τουπέ. Εκείνος παραμένει απλός και δεν χαλάει χατίρια. Ειδικά σε μικρά παιδιά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ