Ρόμα

“Τουίταρε” αιώνια αλήθεια η Ρόμα! (pic)

Με ένα χιουμοριστικό "τουίτ" για την διακοπή των εγχώριων πρωταθλημάτων, θέλησε να διασκεδάσει τους ακόλουθούς του, ο επίσημος λογαριασμός της Ρόμα στο "Τουίτερ".

Εβδομάδα χωρίς πρωταθλήματα = βαρετή εβδομάδα. Σε αυτό το πλαίσιο κινήθηκε το χιουμοριστικό “τουίτ” της Ρόμα και νομίζω άγγιξε πολύ κόσμο. Πολλοί ποδοσφαιρόφιλοι ανήκουν στην κατηγορία εκείνον, που δεν βλέπουν την ώρα να περάσουν οι μέρες της διακοπής των πρωταθλημάτων, λόγω των εθνικών. Που μετράνε αντίστροφα τις μέρες, αλλά αυτές δεν λένε να μηδενίσουν. Από ότι φαίνεται αυτούς ήθελε να αγγίξει και το ποστάρισμα των Ρωμαίων.

Η αλήθεια είναι ότι 15 μέρες χωρίς τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και χωρίς την αγαπημένη ομάδα του καθενός, δεν περνάνε με τίποτα. Όσο και να προσπαθούν να κάνουν τα προκριματικά πιο ενδιαφέροντα, με “nations league” και άλλα τέτοια, ο κόσμος δεν αλλάζει συνήθειες. Βέβαια κι αυτά κάπως πρέπει να γίνουν. Κάπως πρέπει να βγουν οι ομάδες της τελικής φάσης. Η Ρόμα όμως, δεν καταλαβαίνει από τέτοια. Από ότι φαίνεται, ούτε και 128 χιλιάδες που δήλωσαν ότι τους άρεσε το “τουίτ”, καταλαβαίνουν από διεθνές ενδιαφέρον.

Ιδού το χιουμοριστικό “τουίτ”

Στην φωτογραφία που ποσταρίστηκε στον επίσημο λογαριασμό της Ρόμα, αναφέρεται χαρακτηριστικά. “Μόλις έκανα τεστ DNA και ανακάλυψα ότι είμαι 100% βαριεστημένος για το διεθνές ποδόσφαιρο”. Το “τουίτ” αυτό, κατάφερε να εγείρει το ενδιαφέρον μεγάλης μερίδας κόσμου, που από ότι φαίνεται, ταυτίστηκε απόλυτα. Μέχρι τώρα, 26 χιλιάδες άνθρωποι το έχουν ποστάρει στην σελίδα τους, ενώ 126 χιλιάδες έχουν δηλώσει ότι του αρέσει.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ