Αγγλία

Επιστρέφει σε χρόνο ρεκόρ ο Άλισον

Έτοιμος για τη μεγάλη επιστροφή κάτω από τα γκολπόστ της Λίβερπουλ είναι ο Άλισον.

Το αργότερο μέχρι αρχές του Οκτωβρίου θα επιστρέψει ο Άλισον κάτω από τα γκολπόστ της Λίβερπουλ. Ο Βραζιλιάνος διεθνής τραυματίστηκε αρκετά σοβαρά στον αγώνα πρωταθλήματος απέναντι στη Νόριτς. Πλέον όμως θα επιστρέψει σε χρόνο ρεκόρ.

Οι προπονήσεις που κάνει είναι πλέον χωρίς ενοχλήσεις και είναι σχεδόν σίγουρο πως δεν θα αργήσει να κάνει την επάνοδό του. Το ιατρικό τιμ βέβαια της Λίβερπουλ δεν θέλει να κάνει βιαστικές κινήσεις. Προτιμά να τον αφήσει στον πάγκο μέχρι και τις αρχές Οκτωβρίου.

Το περιβάλλον του όμως και ο ίδιος υποστηρίζει πως θα μπορέσει να είναι παρών ακόμα και μέχρι τα τέλη του Σεπτέμβρη.

Βρήκε τον νέο Άλισον η Λίβερπουλ

Οι Τούρκοι τα τελευταία 24ωρα επιμένουν πως ο εκλεκτός του Γιούργκεν Κλοπ για μια ακόμη λύση κάτω από τα γκολπόστ είναι ο Ουγκιουρκάν Τσακίρ. Ο 23χρονος τερματοφύλακας της Τράμπζονσπορ έχει εντυπωσιάσει τους πάντες με τις εμφανίσεις του. Παρά το νεαρό της ηλικίας του – για τερματοφύλακας – ο Τσακίρ κάνει καθημερινά σταθερά ανοδικά βήματα.

Η πρόσφατη κλήση του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Τουρκίας αποδεικνύει πως η χώρα του τον θεωρεί ως ανερχόμενη δύναμη. Αυτά παρακολουθεί και ο Γιούργκεν Κλοπ και κατά την τουρκική Aksam ετοιμάζεται να τον ζητήσει από την διοίκηση των «Κόκκινων». Η φημολογούμενη πρόταση αναμένεται για το επόμενο καλοκαίρι, όταν η Λίβερπουλ θα έχει πλήρη εικόνα από τους Άλισον και Αντριάν

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ