Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Για τα λεφτά τα κάνεις όλα…Πογκμπά!

Μπορεί Ρεάλ-Πογκμπά, να ήταν απολύτως σύμφωνοι για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Γάλλου, η παρέμβαση όμως της "Αντίντας", χάλασε την συμφωνία.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της “The Sun”, οικονομικοί ήταν οι λόγοι που κράτησαν τον Πογκμπά στην Αγγλία. O Γάλλος, μπορεί να διαμήνυε παντού ότι ήθελε διακαώς να αποχωρήσει από το Μάντσεστερ, τελικά όμως, το χρήμα μπήκε πάνω από την επιθυμία του. Βλέπετε, καλές οι φιλοδοξίες… όταν όμως μιλάει το χαρτί , ειδικά παίκτες σαν τον Πογκμπά, κάνουν αυτό που κατά πάσα πιθανότητα θα τους συμβουλέψει ο ατζέντης τους. Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, η μεταγραφή του στην Ρεάλ ήταν έτοιμη να ολοκληρωθεί, η παρέμβαση της “Αντίντας” όμως, χάλασε την συμφωνία. Related image

H “Αντίντας”, έχει συμβόλαιο μακράς διάρκειας με τον Γάλλο, ύψους 31 εκατομμυρίων το χρόνο. Πέρα από αυτό, η εταιρία έχει σημαντικό λόγο σε κάποιες αποφάσεις της Γιουνάιτεντ.  Αυτό, λόγω της εμπορικής συμφωνίας που έχουν οι δύο πλευρές μέχρι το 2024, ύψους 750 εκατομμυρίων ευρώ. Έτσι η “Αντίντας”ουσιαστικά ζήτησε-επέβαλε στον Πογκμπά, να παραμείνει στην Γιουνάιτεντ για έναν ακόμη χρόνο. Ο παίκτης από ότι φαίνεται, αποδέχτηκε αυτή την απόφαση και λόγω και του δικού του συμβολαίου με την εταιρία, έμεινε στο “Ολντ Τράφορντ”.

Τα είχαν βρει σε όλα με την Ρεάλ!

Όπως αναφέρεται, Ρεαλ και Γιουνάιτεντ είχαν συμφωνήσει σε όλα για το παίκτη. Τα 150 εκατομμύρια ευρώ ήταν το ποσό που χρειαζόταν για το “οκ” της αγγλικής ομάδας. Ο Πογκμπά φυσικά και τα είχε βρει σε όλα με τους Μαδριλένους. Αλλά όλοι όπως φάνηκε, λογάριαζαν χωρίς τα μεγάλα οικονομικά συμφέροντα. Υπομονή λοιπόν μέχρι το καλκαίρι του 2020.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ