Μπαρτσελόνα

Μπαρτσελόνα και Μέσι μαζί μέχρι τέλους

Η φήμη για πιθανότατα αποχώρησης του Λιονέλ Μέσι από την Μπαρτσελόνα φαίνεται πως «ξύπνησε» τους Καταλανούς οι οποίοι αλλάζουν άρδην το σενάριο στοχεύοντας στην διατήρηση του Αργεντινού μέχρι το φινάλε της καριέρας του.

Γίνεται Μπαρτσελόνα χωρίς Λιονέλ Μέσι; Με αυτή την συνεργασία μεγαλώσαμε, γίνεται οι Καταλανοί να την χαλάσουν; Ποτέ! Τα σενάρια που θέλουν τον Αργεντινό σούπερ σταρ να αποχωρεί στο μέλλον από το Καμπ Νου πηγαίνουν… περίπατο. Στην Βαρκελώνη ξέρουν πως αυτό αποκλείεται να συμβεί, με την διοίκηση Μπαρτομέου να στέκεται εγγυήτρια.

Ήταν 16 χρονών όταν ο μικρόσωμος Αργεντινός άνοιξε τις πύλες της Masia. Τώρα, 18χρονια αργότερα είναι ο φύλακας άγγελος της Βαρκελώνης. Στα 32 του συνεχίζει να οδηγεί τους «Μπλαουγκράνα» από επιτυχία σε επιτυχία. Πως γίνεται να αλλάξει αυτό!

Συμβόλαιο ζωής στα πόδια του Μέσι

Το ρεπορτάζ της Mundo Deportivo ισχυρίζεται πως η διοίκηση Μπαρτομέου κινείται τάχιστα για την επέκταση της συνεργασίας της Μπαρτσελόνα με τον Μέσι. Ο ισχυρός άνδρας των Καταλανών αναμένεται στο επόμενο διάστημα να βρεθεί πρόσωπο με πρόσωπο με τον Αργεντινό κάνοντας του την τελική πρόταση.

Αυτή είναι σαφές πως θα περιέχει αυξημένες αποδοχές και πρόταση επέκτασης τουλάχιστον μέχρι το 2023. Αυτό σημαίνει πως το πιθανότερο σενάριο είναι ο Μέσι να βρίσκεται στο Καμπ Νου μέχρι τα 36 του. Όπως έχει αναφέρει και σε δηλώσεις του ο Ζοζέπ Μαρία Μπαρτομέου, η ανανέωση του Αργεντινού είναι η μεγαλύτερη προτεραιότητα του συλλόγου. Έτσι τα σενάρια που θέλουν τον 32χρονο να αφήνει την Βαρκελώνη φαντάζουν… επιστημονικής φαντασίας!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ