Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ντε Μπουρ: «Σε λάθος θέση ο Ντε Γιόνγκ»
Home Page

Ντε Μπουρ: «Σε λάθος θέση ο Ντε Γιόνγκ»

Σε λάθος θέση και αναξιοποίητος ο Ντε Γιονγκ κατά τα λεγόμενα του Φρανκ Ντε Μπουρ.

09.09.2019 | 22:34

Άκρως επιθετικός στο πρόσωπο του Ερνέστο Βαλβέρδε εμφανίστηκε ο Φρανκ Ντε Μπουρ. Όταν το περασμένο καλοκαίρι η Μπαρτσελόνα έβγαζε από τα ταμεία της περίπου 75 εκ. ευρώ για να κάνει δικό της τον Ντε Γιόνγκ, όλοι ήταν ενθουσιαμένοι.

Πρώτος από όλους ο τεχνικός των Καταλανών Ερνέστο Βαλβέρδε. Ένα από τα βασικά γρανάζια της περσινής πορείας του Άγιαξ ήταν πλέον παίκτης της Μπαρτσελόνα και όλοι μας ανυπομονούσαμε για την εξέλιξή του.

Τα πράγματα δεν πήγαν όμως όπως τα περιμέναμε με τον μικρό να δείχνει χαμένος και σε λάθος θέση. Άλλωστε δεν βοηθάει ούτε και η συνολική εικόνα της ομάδας του. Χωρίς την παρουσία του Μέσι δείχνει να είναι άλλη εντελώς ομάδα.

Αυτό παρατήρησε και ο Φρανκ Ντε Μπουρ ο οποίος παρατήρησε το λάθος του Βαλβέρδε και θέλησε να τοποθετηθεί δημόσια για τον συμπατριώτη του.

«Είδα το τελευταίο παιχνίδι της Μπαρτσελόνα και ο Ντε Γιόνγκ έπαιζε συνεχώς σε λάθος θέση. Έπαιζε σχεδόν σαν εξτρέμ. Αυτή δεν είναι η θέση του. Πρέπει να παίζει στον χώρο του κέντρου για να ελέγχει το παιχνίδι. Δεν καταλαβαίνω τι θέλει να κάνει ο Βαλβέρδε μαζί του. Ο Μπούσκετς μεγαλώνει αλλά μπορεί ακόμα να προσφέρει και να παίζει βασικός».

Πάντως οι δηλώσεις αυτές δεν απέχουν και πολύ από την πραγματικότητα με τους Καταλανούς να μοιάζουν «χαμένοι» μην μπορώντας να πάρουν νίκη χωρίς τη παρουσία του Λιονέλ Μέσι.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version