ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Επίσημο: Μπαρτσελόνα και Τσάβι μαζί για άλλη μια σεζόν
H αδιανότητη «ποδιά» του Μπαπέ στον αμυντικό της Λοριάν (vid)
Αντσελότι για Τσάβι: «Πήρε τη σωστή απόφαση, έχει κάνει δουλειά στην Μπαρτσελόνα»
Η παραμονή του Τσάβι στέρησε από την Μπαρτσελόνα μια νέα… σούπερ αρχή
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Τα «κανόνια» ηχούν και η UEFA έθεσε το δίλημμα (pic)
Γιουνάιτεντ: O αρχηγός άργησε αλλά πήρε μπροστά (stats)
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον φορ που θέλει στο Νησί αλλά είναι πανάκριβος
Ο Μπέλινγχαμ βάζει παντού… γκολάρες – Η «καυτή» σύντροφος του αστέρα της Ρεάλ Μαδρίτης (pics)
Σιγά που θα άφηνε η Μπάγερν Μονάχου – Βρήκε ποιον θα αρπάξει από τη Λεβερκούζεν
H Ρεάλ Μαδρίτης έχει στα… χέρια της την καλύτερη «σκούπα» της La Liga (stats)
Μπαρτσελόνα: Οι τρεις εγγυήσεις του Λαπόρτα που άλλαξαν την απόφαση του Τσάβι
Κλοπ: «Τα κάναμε όλα λάθος με Έβερτον, συγνώμη από τους οπαδούς μας»
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λίβερπουλ

Φεκίρ: Είπε ψέματα η Λίβερπουλ!

O Ναμπίλ Φεκίρ το περασμένο καλοκαίρι βρέθηκε αγκαλιά με την Λίβερπουλ! Όμως, μετά τις ιατρικές εξετάσεις που υποβλήθηκε η μεταγραφή του ακυρώθηκε! Σήμερα ο Φεκίρ εξαπολύει επίθεση κατά της Λίβερπουλ και αυτών που είπαν οι Άγγλοι για το γόνατό του!

Φεκίρ: Είπε ψέματα η Λίβερπουλ!

Το περασμένο καλοκαίρι, ο Ναμπίλ Φεκίρ βρέθηκε πολύ κοντά στην Λίβερπουλ. Η Λιόν είχε ικανοποιηθεί με το ποσό των 53 εκατομμυρίων λιρών που της είχε προσφέρει η αγγλική ομάδα και ο παίκτης ήταν αγκαλιά με την μεταγραφή. Μετά τις ιατρικές εξετάσεις που υποβλήθηκε όμως, η Λίβερπουλ αποφάσισε να ακυρώσει την συμφωνία. Ο ίδιος υποστηρίζει ότι είχε περάσει κανονικά τα τεστ και ο λόγος που η μεταγραφή ακυρώθηκε, του παραμένει άγνωστος.

O Φεκίρ με πρόσφατες δηλώσεις του στην “Equipe”, άφησε αιχμές για την Λίβερπουλ και το πως διαχειρίστηκε το θέμα του. Συγκεκριμένα είπε:  “Ειπώθηκαν πολλά ψέματα τα οποία με επηρέασαν. Με πείραξαν και εμένα και την οικογένειά μου. Αυτό συμβαίνει όταν αντιλαμβάνεσαι πως έχουν ειπωθεί ψέματα και γνωρίζεις πως η αλήθεια είναι πολύ διαφορετική. Δεν είναι αλήθεια τίποτα απ’ όλα αυτά που είπαν για το γόνατό μου. Μια χαρά είναι το πόδι μου. Είχα κάνει ιατρικά τεστ και στο προπονητικό της εθνικής ομάδας της Γαλλίας και ούτε καν είχαν αναφέρει οτιδήποτε για το γόνατο. Αν δεν ήταν καλά το γόνατο, θα είχε κάνει τόσο μεγάλη προσφορά ο Ολάς στη Λιόν για να με κρατήσει;”  Η αλήθεια είναι ότι παρότι ειπώθηκαν πράγματα για το γόνατο του , ο Γάλλος και πέρυσι είχε μια γεμάτη χρονιά. Image result for nabil fekir

Ο Φεκίρ φανερά ενοχλημένος συνέχισε λέγοντας: Θέλετε να ακούσετε την αλήθεια για ότι συνέβη το περασμένο καλοκαίρι; Μα το Θεό ούτε εγώ δεν την ξέρω! Κι εγώ θέλω να την ακούσω! Έκανα τα ιατρικά τεστ και ξαφνικά η Λίβερπουλ αποφάσισε να μη με αγοράσει. Έπρεπε μάλλον να βρεθεί μια δικαιολογία και τη βρήκαν στο γόνατό μου…”. Από την πλευρά της Λίβερπουλ, κανείς δεν έχει βγει να διαψεύσει τα λεγόμενα του Φεκίρ. Έτσι κι αλλιώς, η τακτική των Αγγλων είναι σταθερή τα τελευταία χρόνια και έχουν αποφασίσει  να μην δίνουν συνέχεια σε καμία δήλωση γύρω από την ομάδα.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ