ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αντσελότι: «Δεν ήξερα πως εξαπατούσα την εφορία! Δεν το κατάλαβα»
Λίβερπουλ: «Συμφωνία με Σαλάχ» – Η φωτογραφία που… προδίδει (pic)
Προπονητής της Premier League «μηδένισε» την ομάδα του!
Μαραντόνα: Κανένα ίχνος ναρκωτικών ή αλκοόλ στο σώμα του
Διάσημοι που διασταυρώθηκαν μεταξύ τυχερών παιχνιδιών και αθλητισμού
Άρσεναλ: Πάει για σούπερ μεταγραφή – Συνάντηση με τον Γουίλιαμς!
Ευρώπη… ζήλευε: Μυθική ατμόσφαιρα στο ΟΦΗ-Αστέρας (vid)
Μίλαν: Οι 2+1 πιθανοί προπονητές – Το μεγάλο φαβορί
Αντεπίθεση Λαπόρτα – «Μας πολεμάνε! Εντός γηπέδου δεν μας νικάνε»
Η Μπάγερν Μονάχου τσεκάρει τον Καρέτσα!
Λίβερπουλ: Για αυτό «κολλάει» η συμφωνία με Σαλάχ και Φαν Ντάικ!
Θερμαϊκός: Η κλιματική αλλαγή απειλεί την μυδοκαλλιέργεια (vid)
Η Ρωσία στέλνει στις ΗΠΑ ειδικό απεσταλμένο για τον πόλεμο στην Ουκρανία (vid)
O Ριμπερί έδωσε την καλύτερη συμβουλή στον Ολίσε!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Αντσελότι αποθέωσε τον Τούρκο παιχταρά του γι’ ακόμη μία φορά!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Home Page

Μπάμπελ: «Αυτή η Ολλανδία περισσότερο ομάδα από εκείνη του 2010»

Έτοιμη για το βήμα παραπάνω αυτή η εθνική Ολλανδίας σύμφωνα με τον Ράιαν Μπάμπελ.

Μπάμπελ: «Αυτή η Ολλανδία περισσότερο ομάδα από εκείνη του 2010»

Στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2010 στα γήπεδα της Νοτίου Αφρικής η Ολλανδία είχε μία από τις καλύτερες ομάδες του τουρνουά. Παίκτες όπως οι Ρόμπεν, Φαν Πέρσι, Σνάιντερ, Μπάμπελ και Φαν Ντερ Φάαρτ έφτασαν μέχρι τα τελικά της διοργάνωσης. Αν δεν υπήρχε η Ισπανία πολύ πιθανόν τώρα τα πράγματα να ήταν πολύ διαφορετικά.

Η νέα «φουρνιά» των οράνιε είναι εδώ γεμάτη ταλέντο και έτοιμη να κάνει το βήμα παραπάνω από αυτή του 2010. Αυτά τα λεγόμενα μάλιστα έρχεται να επιβεβαιώσει και ο Ράιαν Μπάμπελ, μέλος της εθνικής Ολλανδίας.

Ο Μπάμπελ ήταν παρόν και στις δύο ομάδες κατακεραυνώνοντας κάποιους από τους μεγαλύτερους αστέρες εκείνης της εποχής.

«Από την εμπειρία μου, όλοι ήθελαν να είναι το Νο 1 στην ομάδα. Όσο περίεργο και αν ακούγεται, πιστεύω πως αυτή η Ολλανδία είναι περισσότερο ομάδα από εκείνη του 2010.

Δεν νομίζω ότι τώρα υπάρχουν εγωπαθείς παίκτες στην ομάδα. Ο ένας δίνει πάσα στον άλλο, του επιτρέπει να σκοράρει. Είναι το σύνολο που ξεχωρίζει, δεν υπάρχει κάποιος που να ξεχωρίζει και να είναι πάνω από τους άλλους».

«Θυμάμαι μία στιγμή στον τελικό όπου ο Άριεν Ρόμπεν βγήκε τετ α τετ με τον Κασίγιας. Ο Κασίγιας σχεδόν τον γκρέμισε, έχοντας στο μυαλό του πως συνήθως έπεφτε ο Ρόμπεν. Εάν το είχε κάνει αυτό, θα είχαμε παίξει απέναντι σε 10 για τη συνέχεια του αγώνα και ίσως να νικούσαμε».

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ