Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
«Καναβούρι» στις ορέξεις της παρέας του Πούκι η Σίτι (vid)
Μάντσεστερ Σίτι

«Καναβούρι» στις ορέξεις της παρέας του Πούκι η Σίτι (vid)

Λίγοι το περίμεναν, ίσως περισσότεροι το πανηγύρισαν! Η Νόργουιτς σκόραρε τρις επικράτησε της Μάντσεστερ Σίτι με 3-2 και έβαλε από νωρίς... φωτιά στην φετινή Πρέμιερ Λιγκ.

14.09.2019 | 21:37

Τελικά η παρέα του Πούκι έχει να μας χαρίσει πολλές συγκινήσεις. Με τον Φινλανδό μπροστάρη η Νόργουιτς κοίταξε στα μάτια την Σίτι επικρατώντας στην μεταξύ τους αναμέτρηση. Τα «Καναρίνια» με 3-2 πανηγύρισαν σπουδαία νίκη επί των Πρωταθλητών Αγγλίας βάζοντας σε μπελάδες τον Πεπ Γκουαρντιόλα.

Μόλις η 5η αγωνιστική στην Πρέμιερ Λιγκ, όμως έτσι όπως έχουν ήδη τα πράγματα η Λίβερπουλ πήρε προβάδισμα. Η Μάντσεστερ Σίτι απόλεσε τρεις πολύτιμους βαθμούς για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Οι «Πολίτες» έπεσαν θύμα έκπληξης φεύγοντας με την ήττα από την έδρας της σκληροτράχηλης Νόργουιτς

Οι νεοφώτιστοι με τον Πούκι καθοδηγητή της επίθεσης κατάφεραν να βρουν τρεις φορές τα δίχτυα του Έντερσον. Η αρχή έγινε στο 18′ με τον ΜακΛιν να σκοράρει με κεφαλιά την οποία πήρε ανενόχλητος στην καρδιά της άμυνας των φιλοξενούμενων. Το σοκ από τα «Καναρίνια» έγινε ακόμη μεγαλύτερο για την ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα.

Στο 29′ οι γηπεδούχοι κατάφεραν να διπλασιάσουν τα τέρματά τους με τον Κάντγουελ να αρπάζει την ευκαιρία που του έδωσε ο Πούκι και να κερδίζει από κοντά τον Έντερσον. Με το 2-0 στην πλάτη η Μάντσεστερ Σίτι έδειξε να ξυπνάει!

Το δοκάρι στο 31′ έφερε την πλήρη αντίδραση λίγο πριν την ανάπαυλα για τον ημίχρονο. Δράστης για τους φιλοξενούμενους ο Σέρχιο Αγκουέρο, με τον Αργεντινό να ολοκληρώνει με κεφαλιά την προσπάθεια του Μπερνάρντο Σίλβα.

Οι νεοφώτιστοι «σόκαραν» την Μάντσεστερ Σίτι

Στο δεύτερο ημίχρονο, η πίεση της ομάδας του Γκουαρντιόλα έγινε ακόμη πιο έντονη. Αγκουέρο και Στέρλινγκ προσπάθησαν με κάθε τρόπο να φέρουν το παιχνίδι στα μέτρα της ομάδας τους. Μάταια όμως, καθώς σήμερα ήταν η βραδιά της Νόργουιτς. Τα «Καναρίνια» στο 50′ πήραν ξανά προβάδισμα δύο τερμάτων. Αυτή τη φορά από δημιουργός ο Πούκι έγινε εκτελεστής, με τον Φινλανδό να βρίσκει ξανά δίχτυα στο πρωτάθλημα γράφοντας το 3-1.

Από το 60 και έπειτα ο επιθετικός μονόλογος της Μάντσεστερ Σίτι «σκέπασε» την έδρα της Νόργουιτς. Πολλές καλές στιγμές στα καρέ των γηπεδούχων, όμως για κακή τύχη των «Πολιτών» η μπάλα δεν έμπαινε μέσα. Στο φινάλε λίγο έλειψε το γιορτινό κλίμα από πλευράς Νόργουιτς να αλλάξει. Ο Ρόντρι στο 88′ μείωσε σε 3-2 δίνοντας ελπίδες στην ομάδα του για κάτι καλό μέχρι το σφύριγμα της λήξης.

Τελικά πέρας της μείωσης του σκορ τίποτε άλλο δεν άλλαξε. Η Νόργουιτς πανηγύρισε σπουδαία νίκη κόντρα στους Πρωταθλητές. Η Μάντσεστερ Σίτι με το πέρας των πέντε αγωνιστικών βρίσκονται στο -5 από την κορυφή και την Λίβερπουλ.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version